GAME OF THRONES

H Maisie Williams πρόσθεσε ένα ακόμη θύμα στη λίστα της Arya Stark

Joffrey, Ilyn Payne, Beric Dondarrion, Thoros of Myr, The Mountain, The Red Woman... Tom Hanks.

Το περσινό ‘Spoils of War’ του ‘Game of Thrones’ είχε περισσότερες αναφορές στη λίστα της Arya Stark από τις δύο τις τελευταίες σεζόν μαζί, οπότε κι εμείς είχαμε αδράξει την ευκαιρία για να θυμηθούμε ποια ονόματα ψιθυρίζει ακόμα πριν κοιμηθεί.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Τα ονόματα που έχουν απομείνει είναι η Cersei Lannister, η Melisandre, ο Ilyn Payne, ο Beric Dondarrion, ο Thoros of Myr, ο Gregor Clegane και, τυπικά, ο Hound αν και αμφιβάλλουμε ότι θα κρατήσει την υπόσχεσή της όταν τον δει ξανά. Α, και ο Tom Hanks.

Σε συνέντευξή της στο πάντα διασκεδαστικό ‘Graham Norton Show’, η Maisie Williams αποκάλυψε πως όταν οι φαν τη συναντούν στον δρόμο της ζητούν να απαγγείλει τη λίστα της Arya, προσθέτοντας όμως το δικό τους όνομα στο τέλος. Ο Norton της ζήτησε να αναφέρει τη λίστα της κοιτώντας την κάμερα και εκείνη αφού τελείωσε με τους χαρακτήρες της σειράς, πρόσθεσε τον άμοιρο Hanks, τον μποξέρ Anthony Joshua και τον ίδιο τον παρουσιαστή:

Όλα τα λεφτά για την αντίδρασή του.

Η Williams αυτόν τον καιρό προμοτάρει την ταινία κινουμένων σχεδίων ‘Early Man’ όπου δάνεισε τη φωνή της, ενώ ο Hanks πρωταγωνιστεί στο ‘The Post’, τη νέα ταινία του Steven Spielberg που θα φτάσει σίγουρα μέχρι τα Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Game of Thrones: Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
H νέα σειρά του George R.R. Martin πηγαίνει τη φαντασία στο διάστημα
Game of Thrones: 10 κομμένες σκηνές που έπρεπε να έχουν μείνει στη σειρά