GAME OF THRONES

Game of Thrones: Μόλις έφτασε το καλύτερο νέο για τον 8ο κύκλο

Το πρώτο πολύ καλό νέο για την 8η σεζόν μόλις έφτασε.

Όχι, δεν είναι το βαμμένο μαλλί της Emilia Clarke τα νέα, αν και έκαναν κι αυτό τον γύρο του διαδικτύου. Λογικό.

Αν σκεφτείς ότι έχουμε μπει σε φάση αναμονής για τον 8ο κύκλου του ‘Game of Thrones’ – κι απ’ ότι φαίνεται μεγαλύτερη από έναν χρόνο – είμαστε όλοι στη φάση που κάνουμε πολύ κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά για να πάει η υπομονή κάτω.

Πέρα, λοιπόν, από την αλλαγή που περίμενε μέχρι την τελευταία σεζόν για να κάνει η Clarke, έχουμε επιτέλους ένα πραγματικά δέστε-τις-ζώνες-σας νέο που θα κάνει κάθε φαν να περιμένει με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία την αυλαία της σειράς-φαινόμενο.

Αφού άφησε τα κόκκαλά του στη Βόρεια Ιρλανδία για τα εξουθενωτικά γυρίσματα του επεισοδίου ‘Battle of the Bastards’ και κέρδισε κι ένα Emmy για τη δουλειά του, ο πιο δημοφιλής σκηνοθέτης της σειράς θα επιστρέψει για τον τελευταίο κύκλο. Miguel Sapochnic είναι το όνομα.

Ο διευθυντής φωτογραφίας Fabian Wagner πόσταρε μια φωτογραφία με τον ίδιο, τη βοηθό του Caroline Alderson, τον Sapochnic, τον υπεύθυνο των εφέ Joe Bauer και τον παραγωγό εφέ Steve Kullback, όλοι τους μέρος της ομάδας που έφεραν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές μάχες στην οθόνη σου, και σήμανε την έναρξη της προετοιμασίας για τον επερχόμενο κύκλο για τους Fantastic Five.

Ο Sapochnik δεν έχει να περηφανευτεί μόνο για το ‘Battle of the Bastards’. Πριν του εμπιστευτούν τη δραματική μάχη για το Winterfell, ο σκηνοθέτης είχε ήδη αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές για το ‘Hardhome’ της 5ης σεζόν. Όταν, δε, παρέδωσε και το ‘Winds of Winter’ – μάλλον το πιο δημοφιλές φινάλε της σειράς – απέδειξε ότι οι δυνάμεις του δεν περιορίζονται μόνο σε επεισόδια που κεντράρουν στη συγκεντρωμένη δράση, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί και να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες διαφορετικών τοποθεσιών, και να αποσπάσει καλές ερμηνείες ακόμα κι από τους πιο αδύναμους ηθοποιούς του καστ.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι οι showrunners D.B. Weiss και David Benioff θέλουν να κρατήσουν το μεγάλο φινάλε για πάρτη τους, αλλά επειδή συνηθίζεται κάθε σκηνοθέτης να κάνει 2 επεισόδια, τουλάχιστον μπορούμε να προετοιμαζόμαστε για διπλό Σαποτσνικό σερί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Game of Thrones: Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά
Game of Thrones: Δύο νέοι χαρακτήρες έρχονται στον 8ο κύκλο
Ο Jaime του ‘Game of Thrones’ κάνει μια τολμηρή πρόβλεψη για τον 8ο κύκλο