GAME OF THRONES

Ο Jóhannes Haukur του ‘Game of Thrones’ μας μπήγει βαθύτερα το μαχαίρι της Stoneheart στην καρδιά

Ο Lem Lemoncloak παίζει με τον πόνο μας και απαγγέλει την ατάκα από τα βιβλία που δε θα πει ποτέ.

Χτες μιλήσαμε για τις θεωρίες που άδειασε το 8ο επεισόδιο του ‘Game of Thrones’ και αν κρίνουμε από τα σχόλια και από το συγκεκριμένο άρθρο και από τις κουβέντες που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, η ακύρωση κατά τα φαινόμενα της θεωρίας περί Lady Stoneheart είναι αυτή που πονάει περισσότερο.

Ο Jóhannes Haukur, ο ηθοποιός που δεν πρόλαβε να παίξει τον Lem Lemoncloak των Brotherhood Without Banners για πολύ πριν τον καθαρίσει ο Hound και του πάρει και τις μπότες, είχε υποσχεθεί ότι θα πει τη μεγάλη ατάκα του χαρακτήρα του από τα βιβλία ακόμα κι αν δεν προβληθεί  στη σειρά. Μία μέρα μετά το επεισόδιο, εκπλήρωσε την επιθυμία των φαν και πρέπει να πούμε ότι φαίνεται να το έζησε κιόλας.

Ιδού.

Το βίντεο του Haukur μάλλον βουλιάζει ακόμη βαθύτερα τη θεωρία, αφού δε μπορούμε να φανταστούμε το HBO να εγκρίνει τη δημοσίευση μίας τέτοιας ατάκας στα social media, εάν επρόκειτο να τη συμπεριλάβει η σειρά έστω και σε κάποια άλλη μορφή.

Όσοι ακόμα θρηνείτε για τη Stoneheart, δείτε τον Grey Worm και τον Tyrion να παίζουν με τα σπαθάκια τους υπό τους ήχους γέλιου της Khaleesi. Κάπως έτσι πάνε τα φαρμάκια κάτω.