ΛΙΣΤΕΣ

6 τηλεοπτικές κόντρες που συζητάμε ακόμα

Με αφορμή τον πρόσφατο χαμό με το ‘Castle’, θυμόμαστε τηλεοπτικές κόντρες που απασχολούν ακόμα τα Μέσα.

Εάν έχεις δεθεί με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο σίριαλ ‘Castle’, πάρε βαθιά ανάσα. Η Stana Katic φεύγει από το σόου και όλα δείχνουν πως γι’ αυτό φταίει η κακή σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Nathan Fillion. Εμ έκαναν τέσσερις σεζόν να τα φτιάξουν οι χαρακτήρες τους κι εφτά να παντρευτούν, εμ χρειάστηκε να πάνε τους ηθοποιούς σε σύμβουλο ζευγαριών μπας και καταφέρουν να τα βρουν.

Με αφορμή τα πιο πρόσφατα σπασμένα τσανάκια λοιπόν, θυμόμαστε κι άλλες τηλεοπτικές συνεργασίες που δεν έλεγαν να δέσουν.

‘The Good Wife’ – Julianna Margulies και Archie Panjabi

Η αποχώρηση της Archie Panjabi από το σόου στην έκτη σεζόν δεν εξέπληξε κανέναν ιδιαίτερα. Είχε να μοιραστεί σκηνή με την πρωταγωνίστρια Julianna Margulies κάτι αιώνες και οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν για την τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Άλλοι λένε πως η Marguiles ζήλευε το γεγονός ότι η συμπρωταγωνίστριά της πήρε νωρίτερα Emmy από την ίδια και άλλοι υποστηρίζουν πως η Panjabi είχε τόσο κακή συμπεριφορά στα γυρίσματα που έψαχναν τρόπο να την ξεφορτωθούν. Δεν έχει γίνει γνωστό τι απ’ όλα ισχύει, αλλά σίγουρα η κατάσταση είχε γίνει τόσο ακραία που στη τελευταία σκηνή που μοιράστηκαν δεν ήταν καν μαζί. Αυτό είναι αποτέλεσμα CGI:

Πόσο χάλια μπορεί να είναι η κατάσταση που να μην μπορείς να γυρίσεις μία τελευταία ρημάδα σκηνή; Α, και προκύπτει ακόμα μία ερώτηση.

‘The Prince of Bel-Air’ – Will Smith και Janet Hubert

Θυμάστε που η θεία Βίβιαν άλλαξε φάτσα μετά την τρίτη σεζόν; Σύμφωνα με την ηθοποιό Janet Hubert γι’ αυτό ευθύνεται ο Will Smith και καβγάδες τους εκτός σεναρίου. Ο επίσημος λόγος για την απόλυση της Hubert ήταν επειδή έμεινε έγκυος παρότι το συμβόλαιό της δεν της το επέτρεπε, αλλά στην πραγματικότητα οι σεναριογράφοι της έδωσαν έναν νέο γιο στο στόρι για να τη βολέψουν. Τελικά το κόλπο δεν έπιασε και η ηθοποιός αντικαταστάθηκε. Έκτοτε το φυσάει και δεν κρυώνει, αποκλείοντας ένα reunion με το υπόλοιπο καστ. Από τα πυρά της δεν έχει ξεφύγει ούτε η σύζυγος του Smith, Jada Pinkett-Smith, για τις φετινές δηλώσεις της περί μποϋκοτάζ των Όσκαρ.

‘The X-Files’ – David Duchovny και Gillian Anderson

Μην ανησυχείς, φανατικέ των X-Files. Ο David και η Gillian έχουν άριστες σχέσεις πλέον και σύμφωνα με τους ίδιους, οι παλιές τους κόντρες ήταν θέμα της τριβής και του θάρρους που είχαν μεταξύ τους. Παρόλα αυτά έχουν παραδεχτεί πως υπήρχαν φορές που ζόριζαν πολύ ο ένας τον άλλον και πως δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο να μη μιλάνε. Όσο για τις φήμες για ερωτική σχέση μεταξύ τους, έχουν αρνηθεί και οι δύο να απαντήσουν ανοιχτά. Σίγουρα πάνε για encore όποτε βγαίνουν παρέα πάντως.

‘Sex and the City’ – Sarah Jessica Parker και Kim Catrall

Το απόγειο της κόντρας τους έφτασε στα γυρίσματα του ‘Sex and the City 2’ όπου αρνούνταν να μιλήσουν η μία στην άλλη στα διαλείμματά τους, αλλά οι διαφορές τους είχαν ξεκινήσει από παλαιότερα λόγω του μεγαλύτερου μισθού της Parker. Η μόνη που έχει σχολιάσει το θέμα είναι η Parker λέγοντας πως η κόπωση και η ζέστη στο σετ της δεύτερης ταινίας ήταν ο βασικός λόγος για τα νευράκια.

‘Beverly Hills 90210’ – Shannen Doherty και Jennie Garth

Πριν τη βγάλουν από το σόου  ‘Charmed’ εξαιτίας της κόντρας με τη συμπρωταγωνίστριά της Alyssa Milano, η Shannen Doherty είχε πρώτα κάνει τον χαμό της στο σετ του ‘Beverly Hills’ και συγκεκριμένα με τη Jennie Garth. Όταν επανασυνδέθηκαν για το reboot της σειράς πριν μερικά χρόνια, η συνεργασία τους ήταν ομαλή και μάλιστα αστειεύονταν για τις παλιές μέρες που, όπως είπαν, περιελάμβαναν μέχρι και γρατζουνιές.

‘Desperate Housewives’ – Όλες vs Teri Hatcher

Οι σταρ του ‘Desperate Housewives’ είχαν και έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους με μία και μοναδική εξαίρεση που χαλούσε το κλίμα. Η Terry Hatcher ήταν ανυπόφορη στο σετ, αργούσε στα γυρίσματα, ήταν αγενής με το συνεργείο και δεν ήθελε να κάνει παρέα με καμία από τις νοικοκυρές. Οι υπόλοιπες κάνουν παρέα ακόμα και μάλιστα η Eva Longoria με τη Felicity Huffman είναι γειτόνισσες.

Τώρα μπορείς να γυρίσεις στο πραγματικό σύμπαν που ούτε εκατομμύρια βγάζεις, ούτε μπορείς άνετα να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου επειδή στράβωσες με το διπλανό γραφείο. Ποιά ήταν η τελευταία φορά που ήθελες να ανατινάξεις έναν συνάδελφό σου;