ΛΙΣΤΕΣ

Δέκα πράγματα που έμαθα λιώνοντας με Kardashians στον καναπέ

Μια δημοσιογράφος του Oneman πέρασε 10 ολόκληρες ώρες στον καναπέ βλέποντας την οικογένεια των Καρντάσιαν και έμαθε πράγματα για εκείνες που δεν φανταζόταν.

Πολύς κόσμος ταλαιπωρήθηκε από ιώσεις τον τελευταίο καιρό και θύμα τους υπήρξα και εγώ. Το θερμόμετρο ανέβαινε, τα κόκαλα πονούσαν, το βηχαλάκι σε σταθερό ρυθμό με συντρόφευε και η τηλεόραση δεν είχε τίποτα το ενδιαφέρον. Εκπομπές μαγειρικής, κουτσομπολίστικα, ενημερωτικά μαγκαζίνο και οργανισμός μου ζητούσε κάτι άλλο. Κάτι εύπεπτο μεν, διαφορετικό δε. Το τηλεκοντρόλ της συνδρομητικής φρέναρε απότομα το πασίγνωστο reality “Keeping up with the Kardashians”.

Εδώ είμαστε, σκέφτομαι. Κάτι χαλαρό, που δεν θέλει πολλή σκέψη, δεν θα με εκνευρίσει και θα κυλήσει γλυκά η μέρα στον καναπέ παρέα με τον πυρετό. Τα επεισόδια ήταν σχετικά πρόσφατα, γιατί ο Bruce Jenner ήταν πλέον Caitlyn Jenner, αλλά όχι και τόσο φρέσκα γιατί η Kim ήταν ακόμα έγκυος

Λεπτομέρειες σκέφτηκα και βούλιαξα στον καναπέ. Το πρόγραμμα έλεγε ότι είχα μπροστά μου άλλα 8 επεισόδια του κύκλου και το πάρτι μόλις είχε αρχίσει. Εκεί λοιπόν, ανάμεσα στο 38, 8 και στο 39,9 του πυρετού συνειδητοποίησα ότι ήξερα πολύ λίγα πράγματα για την οικογένεια αυτή. Και μάλιστα ήξερα τα χειρότερα, πράγμα που δεν ήταν και τόσο δίκαιο για αυτά τα κορίτσια που μπορεί να μην υπήρξαν αγίες, αλλά έχουν τη δική τους ιστορία η καθεμιά. Ιδού λοιπόν τα  πράγματα που έμαθα παρακολουθώντας τις Καρντάσιανς για μία ολόκληρη μέρα.

Η μαμά Kardashian έχει 6 παιδιά

Η μητέρα των Καρντάσιαν, το στήριγμα, η κολώνα όλου αυτού του εγχειρήματος γιατί είναι και παραγωγός του σόου, έχει 6 παιδιά. Και όμως, αυτή η τηλεπερσόνα που βρίσκεται στα 60 της με άψογη σιλουέτα και θα’λεγε κανείς ότι είναι ματαιόδοξη και την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση, έχει κάνει 5 κόρες και έναν γιο. Τις τρεις κόρες και τον γιο, (Kim, Khloe, Kourntey και Rob) με τον μπαμπά Καρντάσιαν και τις άλλες δύο κόρες με την Caitlyn, πρώην Bruce.

Ο μπαμπάς των Καρντάσιαν δεν είναι όποιος και όποιος

Ποτέ δεν ήξερα ποιος ήταν, πού βρισκόταν και τι γνώμη θα είχε άραγε για όλα αυτά που συνέβαιναν στη ζωή των παιδιών του και της γυναίκας του. Εδώ με βοήθησε λίγο το Wikipedia, γιατί όταν  μπαίνεις τόσο βαθιά στις ζωές τους για ώρες, κάποια στιγμή τα ερωτήματα είναι δυσβάσταχτα και σου ταλανίζουν το μυαλό μέχρι να απαντηθούν. Ο μπαμπάς Καρντάσιαν λοιπόν, Ρόμπερτ Καρντάσιαν ήταν δικηγόρος και μάλιστα έγινε γνωστός για την υπόθεση Orenthal James Simpson καθώς ήταν ο δικηγόρος υπεράσπισης του αθλητή. Ο μπαμπάς Καρντάσιαν πέθανε το 2003 χάνοντας την μάχη με τον καρκίνο. Είχε χωρίσει όμως με την Κρις από το 1991, που τότε δεν έχασε καθόλου χρόνο, την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τον Μπρους.

Η μαμά Καρντάσιαν είναι μια μαμά που τους θέλει όλους ευτυχισμένους

Δεν είναι η κλασική πεθερά που θα υποστηρίξει την κόρη και θα βασανίσει τον γαμπρό. Η Κρις υποστηρίζει τους γαμπρούς της ακόμα και μετά το διαζύγιο με τις κόρες της, σαν να ήταν δικά της παιδιά. Είναι ακριβοδίκαιη και πάντα παλεύει για να έχει την οικογένεια ενωμένη. Συγκινητικό.

Η Κλόι Καρντάσιαν, αδερφή της Κιμ, παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, Λαμάρ Όντομ, έναν μήνα αφού τον γνώρισε.

 

Αν ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος, δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, θα σκέφτηκε η μικρότερη των Καρντάσιαν και παντρεύτηκε το ψηλό αγόρι, όμως η χαρά κράτησε μόνο για τέσσερα χρόνια, όταν η Κλόι έκανε αίτηση διαζυγίου. Το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμα, καθώς ο Λαμάρ μεθοκοπάει, γίνεται κομμάτια, πέφτει σε κώμα και εκείνη τον λυπάται.

Η Κιμ έχει βάλει στην κατάψυξη ωάρια για παν ενδεχόμενο

Η Κιμ δεν είναι μόνο ένα κορίτσι που «έτυχε» να διαρρεύσει ένα sex tape της. Είναι και παλιά φίλη της Πάρις Χίλτον. Μπορεί να είχε αυτήν την «άτυχη» στιγμή με το αισθησιακό βίντεο με πρώην σχέση της που «διέρρευσε» εντελώς τυχαία, αλλά αυτό ήταν και το ξεκίνημα μια λαμπρής καριέρας. Η Κιμ λοιπόν, μπορεί να έκανε άλλους δύο γάμους πριν πάρει τον Kanye, o δεύτερος με τον μπασκετμπολίστα του NBA, Chris Humphries καθαρά για να τα οικονομήσει από το σόου και τα περιοδικά, ωστόσο, τώρα που φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του Kanye, έχει γίνει μια συνειδητοποιημένη μητέρα που ο μοναδικός της σκοπός είναι να γεννοβολά παιδιά και να κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Υπάρχουν κάμερες που ρίχνουν πόρτα σε ανεπιθύμητα αυτοκίνητα

Στο σπίτι της Κόρτνεϊ οι κάμερες ανιχνεύουν την πινακίδα του οχήματος και ανάλογα ανοίγουν ή δεν ανοίγουν τις πόρτες. Ο τρόπος με τον οποίο έμαθα ότι υπάρχει το παραπάνω γκάτζετ ήταν τελείως κουλός. Ο πρώην της Κόρτνεϊ, Σκοτ, δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στα παιδιά, δεν ερχόταν να τα δει όταν εκείνα τον περίμεναν, ενώ η Κόρτνεϊ του είχε δώσει το ελεύθερο να τα επισκέπτεται όποτε θέλει, οπότε τα πήρε εκείνη στο κρανίο και έβγαλε τις πινακίδες του από τη μνήμη της κάμερας. Έτσι πλέον το αμάξι του πρώην της ήταν ανεπιθύμητο. Επίσης ο πρώην της Κόρτνεϊ είναι λίγο σαπσάλης. Όχι ότι είναι σημαντική πληροφορία, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό το συμπέρασμά μου. Λίγος, επιπόλαιος, αφελής.

Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε μέχρι το Παρίσι μόνο και μόνο για να φάει το αγαπημένο της γλυκό

Μα φυσικά αν έχεις λεφτά πας στην άλλη άκρη της γης για το κέφι σου, αλλά με την κοιλιά τούρλα το σκέφτεσαι λίγο παραπάνω.  Η Κιμ πετάχτηκε μέχρι το Παρίσι για shopping therapy και να φάει το αγαπημένο της cheesecake που φτιάχνουν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού και επέστρεψε πίσω στο L.A.

Η Κris κάνει μούτρα στην Caitlyn για το εξώφυλλο στο Vanity Fair

Για την συνέντευξη περισσότερο, όπου η Caitlyn λέει ότι τα τελευταία χρόνια με την Kris ήταν τραγικά. Αυτό την πλήγωσε βαθύτατα και δεν τον/την κάλεσε στο πάρτυ της αποφοίτησης των παιδιών τους. Μετά η Caitlyn κρατούσε μούτρα στην Kris.

Όλες οι κόρες της Kris, έχουν ονόματα που αρχίζουν από Κ

Εκτός από τις Kim, Khloe και Kourtney, υπάρχει η Kendall και η Κylie από τον γάμο της με τον Bruce Jenner. Στην αρχή νόμιζα ότι οι τελευταίες ήταν κόρες του Bruce από τον πρώτο του γάμου. Τελικά ο Bruce έχει και άλλα τέσσερα παιδιά από προηγούμενους γάμους. Λογικό ήταν να μπερδευτώ λοιπόν.

H Caitlyn Jenner  είναι άντρας

 

Στο βάθος, βασικά όχι και πολύ βάθος, είναι ακόμα Bruce. H Caitlyn δεν έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου, δεν έχει υποστεί την τελειωτική αλλαγή. Το πότε θα το πράξει και αν, αυτό είναι μία άλλη συζήτηση.

Τα επεισόδια τελείωσαν. Ο πυρετός έπεσε. Και ένας βομβαρδισμός πληροφοριών, πλημμύρισε το κεφάλι. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναδώ τόσα πολλά επεισόδια των Καρντάσιαν μαζεμένα. Ήταν μια ευκαιρία ζωής, την άρπαξα από τα μαλλιά και συνεχίζω την ταπεινή και καταφρονεμένη μου καθημερινότητα χωρίς το cheesecake από το Παρίσι και τις κάμερες ανίχνευσης πινακίδων για ενοχλητικούς πρώην.