NETFLIX

Τι έρχεται τον Μάιο στο Netflix

Όλα όσα θα ανέβουν για ατελείωτο binge-watching στην πλατφόρμα τον Μάιο.

Τον φετινό Απρίλιο μπορείς να περάσεις εξίσου καλά και σπίτι.

Παρακάτω θα βρεις όσα μπορείς να καταβροχθίσεις στο ελληνικό Netflix:

ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ:

THE RAIN

Πρώτη παραγωγή του Netflix από τη Δανία, με πρωταγωνιστές εφήβους σε μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό. Αφού επέζησαν από φονική βροχή που ξεπάστρεψε όλη τη Σκανδιναβία, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια προς αναζήτηση άλλων διασωθέντων.

Πρεμιέρα: 4/5

13 REASONS WHY – SEASON 2

Η επιστροφή ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά χιτ της περσινής χρονιάς.

Πρεμιέρα: 18 Μαΐου

DEAR WHITE PEOPLE – SEASON 2

Η ταινία ‘Dear White People’ μας έμαθε την Tessa Thompson και γι’ αυτό θα την ευχαριστούμε για πάντα. Η σειρά που βασίστηκε στην ταινία ωστόσο δια χειρός των ορίτζιναλ δημιουργών, ανέπτυξε τις θεματικές του φιλμ σε τέτοιον βαθμό που όχι μόνο δικαιολόγησε την ύπαρξή της, αλλά μας έχει να περιμένουμε με ανυπομονησία τον 2ο γύρο.

Πρεμιέρα: 4/5

TROLLHUNTERS: PART 3

Το animated σύμπαν του οσκαρικού πια Guillermo del Toro ονομάζεται και επισήμως ‘Tales of Arcadia’. Μετά την 3η σεζόν της σειράς που τα ξεκίνησε όλα, θα είμαστε σε αναμονή για τα δύο επόμενα μέρη που θα ολοκληρώσουν το παραμύθι.

Πρεμιέρα: 25/5

UNBREAKABLE KIMMY SCHMIDT – SEASON 4

Η Kimmy επιστρέφει και αυτή τη φορά θα έχει παρέα τη Busy Phillips.

Πρεμιέρα: 30/5

FAUDA – SEASON 2

Δεν έχουμε ακόμη μεταφρασμένο τρέιλερ για τη 2η σεζόν του ‘Fauda’, αλλά μπορείς να πάρεις μια γερή γεύση της καταστροφής από το παραπάνω.

Πρεμιέρα: 24/5

THE TOYS THAT MADE US – SEASON 2

Η 1η σεζόν της σειράς-ντοκιμαντέρ ‘The Toys That Made Us’ δεν στηρίχθηκε μονάχα στον νοσταλγικό παράγοντα για να κρατήσει το ενδιαφέρον. Αντίθετα, παρουσίασε στραβοπατήματα κολοσσών όπως της Barbie ή της Hasbro που αν είχαν έρθει σε πέρας θα είχαν διαμορφώσει πολύ διαφορετικά την οικονομία της ποπ κουλτούρας. Η συνέχεια θα έχει Lego, Star Trek, Transformers και Hello Kitty.

Πρεμιέρα: 25/5

MY NEXT GUEST NEEDS NO INTRODUCTION WITH DAVID LETTERMAN: TINA FEY

Μετά τον Obama, τον George Clooney, τη Malala Yousafzai και τον Jay-Z, το επόμενο κεφάλαιο της νέας εκπομπής του David Letterman έχει Tina Fey.

Πρεμιέρα: 4/5

ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ:

CARGO

Ο Martin Freeman προσπαθεί να σώσει το παιδί του σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.

Πρεμιέρα: 18/5

THE KISSING BOOTH

Το ομώνυμο βιβλίο της Beth Reekles γράφτηκε όταν η συγγραφέας του ήταν 15 ετών. Αρχικά δημοσιεύτηκε online στο Wattpad και αργότερα κυκλοφόρησε ως ebook το 2012 και σε paperback το 2013. Συνολικά το βιβλίο έχει διαβαστεί πάνω από 40 εκατομμύρια φορές. Όχι κι άσχημα για το 1ο βιβλίο μιας έφηβης, ειδικά σε ένα young adult τοπίο γεμάτο βρικόλακες, λυκανθρώπους κι εκπεσόντες αγγέλους.

Η μεταφορά του βρίσκει την ανερχόμενη Joey King (Fargo, The Conjuring) σε ένα kissing booth με τον αδελφό της κολλητής της φίλης. Μαζί της η teen queen των ’80s, Molly Ringwald.

Πρεμιέρα: 11/5

CATCHING FEELINGS

Μαύρη κωμωδία από τη Νότια Αφρική, με κέντρο ένα ζευγάρι που δοκιμάζεται όταν μετακομίζει σπίτι τους ένας μεγαλύτερος συγγραφέας. Η ταινία έχει παρομοιαστεί με ερωτικό γράμμα στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Πρεμιέρα: 18/5

IBIZA

Η Harper παίρνει τις δύο κολλητές της μαζί σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Βαρκελώνη, αλλά καταλήγει να παρτάρει στην Ίμπιζα. Έχεις Richard Madden από το ‘Game of Thrones’, έχεις Gillian Jacobs από ‘Community’ και ‘Love’ κι έχεις και Vanessa Bayer από ‘Saturday Night Live’.

Πρεμιέρα: 25/5

FORGIVE US OUR DEBTS

Έξυπνο δράμα για έναν άνεργο που συμφωνεί να δουλέψει για έναν χρεοεισπράκτορα, όταν απειλούν τον ίδιο άλλοι φοροεισπράκτορες. Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Πρεμιέρα: 4/5

MANHUNT

Μην το μπερδέψεις με την ανθολογική true crime σειρά που έκανε ποδαρικό με το ‘Unabomber’. Είναι νέα ταινία από τον John Woo (Hard Boiled, Face/Off, Mission Impossible II). Η σχέση μας με τον σκηνοθέτη δεν είναι πια όπως παλιά, ωστόσο πάντα θα βρίσκουμε χρόνο για ένα Woo δυωράκι.

Πρεμιέρα: 4/5

ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ:

EVIL GENIUS: THE TRUE STORY OF AMERICA’S MOST DIABOLICAL BANK HEIST

Μετά το ‘Wild Wild Country’, οι αδερφοί Duplass συνεχίζουν με την παραγωγή true crime ντοκιμαντέρ.

Πρεμιέρα: 11/5

END GAME

Γιατροί, νοσοκόμοι και επαγγελματίες στον χώρο της περίθαλψης μιλούν για τις εμπειρίες τους και για την ανθρωπιά που φέρνει ο θάνατος.

Πρεμιέρα: 4/5

EXPLAINED

Η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix θα ασχοληθεί με την άνοδο συναλλαγμάτων τύπου BitCoin, την αποτυχία συγκεκριμένων διαιτών και τον τρελό κόσμο της K-pop. Για το τρίτο μέρος έχουμε και γνώμη, οπότε περιμένουμε.

Πρεμιέρα: 23/5

Η ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ:

MAD MEN: SEASON 6

Άλλη μία σεζόν μπαίνει στο αρχείο.

Πρεμιέρα: 1/5

THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR

Το σίκουελ είχε Jessica Chastain και Emily Blunt, πόσο αχρείαστο μπορεί να είναι.

Πρεμιέρα: 21/5

PETE’S DRAGON

Ανέλπιστα γλυκό remake από την Disney.

Πρεμιέρα: 15/5

27: GONE TOO SOON

Ντοκιμαντέρ για το Κλαμπ των 27.

Πρεμιέρα: 1/5

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Από ‘Pete’s Dragon’ μέχρι ‘Mad Max’: 16 άγρια παιδιά του κινηματογράφου
20 χρόνια ‘Face/Off’: Γιατί παραμένει η πιο παρανοϊκή ταινία δράσης που μπορείς να δεις
Don’t You Forget About Her: Γιατί μετράει ακόμα η Molly Ringwald
10 θρίλερ τόσο τρομακτικά που οι θεατές του Netflix δεν τα ολοκληρώνουν
Πώς το Netflix θα σαρώσει τη ζωή σου: Και οι 26 σειρές που μαγειρεύονται