<img height="1" width="1" style="display:none" src="//www.facebook.com/tr?id=625554890944361&ev=PageView&noscript=1" />

Ποιους δεν έχει αναστήσει ακόμη το Epsilon

Αληθώς o Κύριος (Ανδρέας).

Αυτό που έχει κάνει το Epsilon την απόλυτη καλτιά, είναι όχι τόσο ότι παίρνει όποιον σταρ πετάει η τηλεόραση στα σκουπίδια, αλλά ότι είναι το ίδιο ο τενεκές που μετατρέπει όποιον σταρ πέσει μέσα του σε σκουπίδι. H προχειρότητα και κακογουστιά του είναι εμφανής μόνο και μόνο από το logo του καναλιού, το οποίο είναι από τα μόνα logo που ανασχεδιασμός τους ήταν χειρότερος από την πρώτη εκδοχή. Είπαν, ας το κάνουμε λίγο πιο μοντέρνο, τι είναι τώρα της εποχής των νέων; Αα το θρι ντι. Και πήραν τηλέφωνο τον 47χρονο πρώην γραφίστα του ALTER, που τώρα κάνει τα logo σε μεταφορικές εταιρείες, και του είπαν, ανανέωσέ μου λίγο το logo, είμαστε κανάλι για νέους.

Το Epsilon είχε δείξει τις προθέσεις του από την πολύ αρχή, τότε που κάπως το βλέπαμε όλοι με λίγη συμπάθεια. Δεν ξεχνάμε την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μη χανόμαστε» σε σκηνικό εμπνευσμένο από το σαλόνι της Μόνικα των F.R.I.E.N.D.S., όπου υποδεχόταν stars του παρελθόντος ρωτώντας τους γιατί έχουν απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και εκείνοι απαντούσαν ότι ήταν επιλογή τους, αλλά ότι πλέον είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα και αν υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση θα επανέλθουν.

Η εκπομπή «Μη χανόμαστε» κράτησε μόνο μία σεζόν, αλλά το Epsilon έκανε το «μη χανόμαστε» σημαία του σταθμού. Εδώ παρουσιάζουμε μια σειρά από προτάσεις για να μην στερέψουν ποτέ από ιδέες. Η αποστολή αυτή ήταν πολύ δύσκολη, γιατί όποιο όνομα και να σκεφτείς, έχει επιστρέψει με κάποιο τρόπο στο Epsilon. Παραδείγματος χάριν σκεφτήκαμε τον Βασίλη Δρυμούση, που κάποτε έκανε κακή αντιγραφή του Θέμου στο ALTER, αλλά τελικά είναι στην αρχισυνταξία της εκπομπής της Ναταλίας. H Νίκη Κάρτσωνα ήταν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια την προηγούμενη σεζόν και ο Γιώργος Πολυχρονίου είχε κάνει μια σύντομη καλοκαιρινή εκπομπή και ήταν να κάνει μια κανονική το χειμώνα, δεν πληρώθηκε όμως όπως είπε και έφυγε. Ποιοι λοιπόν ακόμη τους έχουν απομείνει;

ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Θυμάστε μία εποχή που η Σοφία Αλιμπέρτη έπαιζε στα σήριαλ το girl next door; Ε, μετά υπήρξε και μία εποχή που ήταν παρουσιάστρια σε πρωινά σαββατοκύριακου (είχε γίνει και μια μεγάλη ιστορία που άφησε τον Θανάση Πάτρα μόνο του στα μισά της σεζόν στον ALPHA και πήγε στον ANT1;) και μετά παρουσίασε το «Fame Story 4», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «Είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο». Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε 20 χρόνια πορείας στην τηλεόραση, αλλά όλοι θα την θυμόμαστε για τα 80s. Καιρός λοιπόν το Epsilon να την επαναφέρει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

O Θανάσης Πάτρας ήταν να είναι μία πρόταση για επιστροφή, μέχρι που ανακαλύψαμε ότι είχε ήδη επιστρέψει το 2014. Θα μπορούσε λοιπόν να ξαναεπιστρέψει, αφού τότε δεν το έμαθε κανείς, και το Epsilon να προτείνει σε εκείνον και την Αλιμπέρτη να κάνουν μια καθημερινή εκπομπή μαζί στα πρότυπα του “Φώτης και Μαρία Live”. Φαντάζομαι ήδη τα πρωτοσέλιδα.

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Αν είσαι παιδί των 90s ο Λυκούργος και η Καρολίνα σε έχουν επηρεάσει περισσότερο και από τους γονείς σου (μόλις παρακολουθήσατε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ιντερνετικής δημοσιογραφικής υπερβολής). Θα ήταν λοιπόν σίγουρα μια καλή ιδέα για να επιστρέψουν με παιδική εκπομπή στο Epsilon. Το κακό είναι ότι λογικά το Epsilon δεν θα έχει τα λεφτά να πάρει τα δικαιώματα της Disney, επίσης είναι πολύ πιθανό η Disney να αρνηθεί να τα δώσει. Το άλλο κακό είναι ότι η Καρολίνα έχει αρνηθεί όλα τα χρόνια να δώσει έστω και μία συνέντευξη σε σάιτ, αρά πολύ πιθανό είναι ότι θα αρνηθεί να επιστρέψει και στην τηλεόραση. Ο Λυκούργος από την άλλη είναι ακόμη στα μιντιακά πράγματα, αφού είναι διευθυντής προγράμματος στο ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής εκκλησίας. Η πρότασή μας λοιπόν για το Epsilon είναι να κάνει μια εκπομπή μόνο με τον Λυκούργο κάθε Κυριακή στις 11:30 ακριβώς μετά το τέλος δηλαδή της Θείας Λειτουργίας. Ο Λυκούργος θα παίζει κουκλοθέατρο με puppets φτιαγμένες από κάλτσες, για να μην επιβαρυνθεί η παραγωγή, και θα εξηγεί με απλά λόγια το απόσπασμα του ευαγγελίου της ημέρας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ

Στην Παρασκευούλα θα γίνει επίσης πρόταση να συμμετάσχει στην εκπομπή του Λυκούργου, αλλά θα αρνηθεί.

ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ

Αλλά την Άννα Δρούζα του «Κατάλληλο για Όλους» και όχι του «Μπορώ». Πολύ πριν το «Μπορώ» η Άννα Δρούζα παρουσίαζε κάτι σόου τύπου «Πολύ την Κυριακή» με δοκιμασίες και κοινό. Είναι καιρός για κάτι τέτοιο στο Epsilon. Θα μπορούσε να ονομαστεί «Μπορώ Ακόμα».

STEFANO SARTINI

Μια μεγάλη απώλεια για την ελληνική τηλεόραση είναι η απουσία του Στέφανο Σαρτίνι. Ο Στέφανο θα μπορούσε να σκηνοθετήσει την Άννα Δρούζα στο νέο εγχείρημα. Αν συμμετάσχει τελικά και ο Στέφανο στη σκηνοθεσία προτείνουμε να ονομαστεί «Μπράβο Μπορείς!».

ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα που έχουμε καιρό να χαρούμε είναι αυτό του Νίκου Αλιάγα. Επειδή έχει υποχρεώσεις στη Γαλλία, αλλά και επειδή λογικά θα ζητάει πιο πολλά από τους υπόλοιπους, θα μπορούσε εδώ το Epsilon να πρωτοπορήσει και να κάνει ένα πρωινό talk show που ο Αλιάγας θα συνομιλεί με τους καλεσμένους του μέσω skype. Θα μπορούσε να ονομαστεί «Σκάειπ Τώρα!».

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ

Είναι πολύ πιθανό ο Ψινάκης να μην επανεκλεγεί δήμαρχος Μαραθώνα, γι αυτό το Epsilon θα πρέπει να ετοιμάζεται για μια ολοκληρωμένη πρόταση. Θα μπορούσε να κάνει μια πολύπλευρη εκπομπή υγείας και ομορφιάς που θα πιάνει από την κατανάλωση aloe vera και υαλουρονικών μέχρι τις πλαστικές εγχειρήσεις. Για την εκπομπή θα είναι πολύ εύκολο να βρεθούν και χορηγίες, αφού ο σταθμός έχει ήδη πολύ καλές σχέσεις με αυτά τα προϊόντα. Σε κάθε εκπομπή θα μπορούσε να έχει καλεσμένη και μία σταρ στην οποία ο Ψινάκης θα εφαρμόζει με μια ομάδα ειδικών μια τεχνική τη φορά και θα συζητούν μαζί πως της φάνηκε. Η εκπομπή θα μπορούσε να ονομαστεί «Ψιναkiss» και να έχει για σήμα της έναν μικρό κίτρινο ήλιο από τη μία και ένα φιλάκι από την άλλη του ονόματος.

ΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΑ

Με την Τάρια Μπούρα το Epsilon θα μπορούσε να κάνει επίθεση στο Shopping Star. Η Τάρια Μπούρα παρουσίαζε τη στήλη μόδας στη Μενεγάκη τα χρόνια του Πρωινού Καφέ. Θα μπορούσε επίσης να είναι συμπαρουσιάστρια στο “Ψιναkiss”.

ΑΔΑΜ ΑΔΑΜ

Πάντα πίστευα ότι ο Αδάμ Αδάμ έχει το καλύτερο όνομα που έχει υπάρξει. Είναι όνομα για καριέρα. Ήταν αν θυμάμαι καλά κοκκινομάλλης και έκανε εκπομπή στην ΕΡΤ και ίσως και κάπου αλλού. Έψαξα πολύ για να δω τι κάνει σήμερα ή κάποιο απόσπασμα από εκπομπή του, αλλά το μόνο που βρήκα ήταν ειδήσεις για τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Εύη Αδάμ. Παρακαλώ το Epsilon να επιληφθεί (όντως).

ΝΟΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

O Νότης μετά από μια πολύ μικρή παρουσία στο τραγούδι το σταμάτησε, αφού όπως παραδέχτηκε ο ίδιος δεν το χε. Μετά έκανε τηλεόραση (και ούτε εκεί το πολυείχε). Τον είδαμε σε μια εκπομπή α λα Σπύρος Σούλης στο STAR (το «Σιγά τον πολυέλαιο») και μετά για δύο χρόνια το «Δέστε τους» από όπου έφυγε επεισοδιακά. Είναι λοιπόν ευκαιρία να γυρίσει στο Epsilon ως μέλος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου για να ανανεωθεί η ίντριγκα του Δέστε τους/Ξαναδέστε τους. ΥΓ. Αν ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είχε τσακωθεί με τη Σίσσυ Φειδά, θα προτείναμε μία εκπομπή διακόσμησης με τον Νότη και τη Φειδά. Κρίμα!

Και το όνομα που όλοι περιμένατε

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο που ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο Epsilon. Κάποιοι σκέπτονταν ότι τον φύλαγαν για την παρουσίαση του Star Academy, αλλά φευ. Προτείνουμε λοιπόν ο Αντρέας να επιστρέψει με το «Άντρες έτοιμοι για όλα», μια πολύ αγαπημένη εκπομπή του παρελθόντος, που τόσα χρόνια κανείς δεν έχει επιχειρήσει να αναστήσει. Εναλλακτικά θα μπορούσε να ονομαστεί «Ανδρέας έτοιμος για όλα» και να είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή όπως ήταν ο «Όμορφος Κόσμος» παλαιότερα.

Καλό Πάσχα!

ADVERTISING
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • top stories
  • BEST OF NETWORK

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ