LORD OF THE RINGS

Ξέρουμε πότε θα βγει η σειρά ‘Lord of the Rings’ (και δεν το δεχόμαστε)

Νόμιζες ότι η αναμονή για το φινάλε του 'Game of Thrones' είναι μεγάλη; Εδώ σε θέλουμε.

Οι μεγάλες παραγωγές θέλουν χρόνο. Οι τεράστιες παραγωγές όπως μια σειρά βασισμένη στο ‘Lord of the Rings’, θέλουν χρόνια. Το ξέρουμε. Το περιμένουμε. Το ζούμε αυτόν τον καιρό με την αναμονή για την τελευταία σεζόν του ‘Game of Thrones’. Προφανώς και θα γκρινιάξουμε όμως, τι σόι φαν είμαστε δηλαδή;

Η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios, δήλωσε σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter ότι η παραγωγή της σειράς ‘LOTR’ αναμένεται να μπει σε παραγωγή μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, και άρα να βγει στον αέρα σε τρία.

«Θα είναι σε παραγωγή σε δύο χρόνια. Στον αέρα το 2021 ελπίζουμε. Υπάρχουν κάποιοι που εύχονται για το 2020. Παρά τη συζήτηση γύρω απ’ τη σειρά, η συμφωνία έκλεισε μόλις πριν έναν μήνα. Μιλάμε με σεναριογράφους […] Έχω περάσει τρεις ώρες με τον Simon Tolkien (εγγονό του J.R.R. Tolkien). Υπάρχουν πολλά πράγματα σε κίνηση. Θα έχουμε μέρος του πλάνου πολύ σύντομα», σημείωσε πριν αναλύσει περισσότερο το στάτους της σειράς σχετικά με τους σεναριογράφους και τον ή τη showrunner.

«Έχω κάτσει με τρία ή τέσσερα γκρουπ σεναριογράφων. Η Sharon Tal Yguado (επικεφαλής των scripted series του στούντιο) έχει συναντήσει με πολύ περισσότερους. Όταν ανακοινώσαμε τη σειρά, τηλεφώνησαν πολλοί agents, πολλοί πελάτες και Βρετανοί σεναριογράφοι. Έχουν γίνει πολλά ενημερωτικά μίτινγκ σχετικά με το υλικό και το εύρος όσων μπορούμε να κάνουμε. Η ελπίδα μου είναι ότι θα φέρουμε κοντά μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων με επικεφαλής κάποιον που θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα».

Σχετικά με την ανάμιξη του Peter Jackson, παρότι ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να ανακατευτεί με τη σειρά, η Salke ανέφερε πως η πόρτα δεν είναι ακριβώς κλειστή.

«Είμαστε σε φιλικές συζητήσεις μαζί του για το πόσο θέλει να αναμιχθεί και για τι είδους ανάμιξη μιλάμε. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια θα είναι αυτή. Μπορεί να λέει ότι είναι αναμεμειγμένος ή ότι δεν είναι. Είμαστε σίγουρα σε συζητήσεις μαζί του για τον τύπο ανάμιξης που μπορεί να προτείνει».

Σε αντίστοιχη συνέντευξή της με το Deadline, η Salke τόνισε ότι δεν έχουν σκοπό να ξαναφτιάξουν τις ταινίες. Κάτι που είχε γίνει αρκετά σαφές σε όποιον φανατικό σαν κι εμάς που διάβασε και ψείρισε την πρώτη ανακοίνωση του Amazon. Αρνήθηκε επίσης να μιλήσει ανοιχτά για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, όπως τους αποκάλεσε, που θα δούμε στη σειρά, αλλά εμείς γνωρίζουμε ήδη ότι το ποδαρικό θα το κάνει ένας νεαρός Aragorn. Αποκάλυψε όμως ότι κατά πάσα πιθανότητα τα γυρίσματα θα γίνουν κι αυτά στη Νέα Ζηλανδία, όπως και του κινηματογραφικού franchise.

«Νομίζω θα πάμε στη Νέα Ζηλανδία. Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά θα πρέπει να πάμε κάπου που θα έχουμε αυτές τις τοποθεσίες με πολύ αυθεντικό τρόπο γιατί θέλουμε να μοιάζει απίστευτο. Δεν υπάρχει έλλειψη φιλοδοξίας για το πρότζεκτ. Θα πάμε όπου χρειάζεται για να το κάνουμε σωστά».

Στο μεταξύ μετά τον Ian McKellen και τη διάθεσή του να παίξει ξανά τον Gandalf, ο Dominic Monaghan που υποδυόταν το χόμπιτ Merry είναι άλλο ένα μέλος του ορίτζιναλ καστ που θα ήθελε να συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια.

«Εξαρτάται απ’ το πώς θα το κάνουν. Αν βάλουν τα μεγαλύτερα χόμπιτ να αράζουν και να αναπολούν τα ταξίδια τους, φυσικά και θα το έκανα», είπε στο Metro.

Εσύ ποιους από τους χαρακτήρες της τριλογίας θα ήθελες να δεις εκτός από τον Aragorn;

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Πιστοί προσεύχονται να γίνει ο Tolkien Άγιος
Ένα νέο παραμύθι του Tolkien από τη Μέση Γη έρχεται σε λίγους μόλις μήνες
Το πρώτο μεγάλο νέο για τη σειρά ‘Lord of the Rings’ είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε