NETFLIX

Kingdom: Μεσαιωνικά ζόμπι από την Κορέα καταλαμβάνουν το Netflix

To Netflix ετοιμάζει το επόμενό σου binge-watching κόλλημα.

Με το ‘The Host’ και το αγγλόφωνο ‘Snowpiercer’ από τον Joon-ho Bong και το περσινό ‘Train to Busan’ του Sang-ho Yeon που μας ξετρέλανε στις Νύχτες Πρεμιέρας, θα έχεις καταλάβει ότι οι Κορεάτες κάνουν καλύτερα μπλοκμπάστερ τελευταία από τους Αμερικανούς. Όπως ήταν αναμενόμενο για την πλατφόρμα που δίνει τα τελευταία χρόνια τεράστιες ευκαιρίες σε κόνσεπτ από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, το Netflix κατάλαβε κι αυτό τι παίζει με την Κορέα και έδωσε το πράσινο φως σε μια σειρά που ακούγεται ήδη απλά τέλεια.

Ο Kim Seong-hun του εκπληκτικού ‘A Hard Day’ που έκανε πρεμιέρα με εξαιρετικές κριτικές στις Κάννες το 2014 και ακολούθησε με το επίσης άψογο περσινό ‘Tunnel’, ετοιμάζει μια σειρά τρόμου 8 επεισοδίων για το Netflix με τον τίτλο ‘Kingdom’ και απ’ ότι φαίνεται, μιλάμε για μια πολλά υποσχόμενη μίξη ‘Walking Dead’ και ‘Game of Thrones’ από τον κατάλληλο δημιουργό.

Η ιστορία θα εκτυλιχθεί στην Κορέα κατά τη διάρκεια της Δυναστείας των Τζεσόν, μία περίοδο που κράτησε από τον 14ο έως τον 19ο αιώνα και σε ένα μεγάλο βαθμό διαμόρφωσε την κορεάτικη κουλτούρα όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. Ένας νεαρός πρίγκηπας αναλαμβάνει με κίνδυνο της ζωής του να εξερευνήσει ένα αλλόκοτο ιατρικό κρούσμα που τελικά είναι μία ζομπι-αποκαλυπτική κατάσταση, με τη δύναμη να καταστρέψει την Κορέα και δυνητικά ολόκληρο τον κόσμο.

Τρέιλερ προς το παρόν δεν έχουμε και ούτε θα έχουμε τώρα κοντά αφού η σειρά θα κυκλοφορήσει το ‘18, αλλά τσέκαρε το τρέιλερ του ‘Okja’ από Joon-ho Bong που μνημονεύσαμε πιο πάνω. Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, Lily Collins, Paul Dano και Steven Yeun για την ιστορία της νεαρής Mija. Ένα κορίτσι που θα κάνει τα πάντα για να μην επιτρέψει μια πολυεθνική να πάρει μακριά τον πιο πολύτιμο της φίλο – ένα τεράστιο ζώο που ονομάζει Okja.