NETFLIX
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το ‘Tuca & Bertie’ θα είναι το επόμενο κινούμενο που θα κολλήσουμε

Από το στούντιο που σας έφερε το 'Bojack Horseman'.

Τέλεια τα νέα για εμάς τους μεγάλους φαν του ‘Bojack Horseman’. Η Lisa Hanawalt, συνδημιουργός και σχεδιάστρια του ‘Bojack Horseman’, μιας από τις καλύτερες σειρές που έχουν υπάρξει, συμφώνησε με το Netflix για τη δημιουργία μίας νέας σειράς κινουμένων.

Η σειρά θα λέγεται ‘Tuca & Birtie’ και για αρχή η παραγγελιά είναι για μία σεζόν 10 επεισοδίων.

Η Tuca και η Birtie είναι δύο 30χρονες γυναίκες-πτηνά, που μένουν στο ίδιο κτίριο και κάνουν παρέα. Η Tuca, ένα ανέμελο τουκάν με αυτοπεποίθηση και έντονη προσωπικότητα, και η Bertie, ένα αγχώδες, ονειροπόλο ωδικό πτηνό.

Η Tuca ήταν πρωταγωνίστρια σε ένα κόμικ της Hanawalt, το οποίο σχεδίασε το 2013 για το Hazlitt, ένα καναδέζικο ονλάιν μαγκαζίνο.

Από το πρώτο ποστ, στο οποίο μας τη συστήνει, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τον χαρακτήρα στη σειρά.

(Τα κόμικ είναι από το Hazlitt)

Τα επόμενα ποστ γίνονται όλο και πιο προκλητικά και σουρεαλιστικά. Άλλωστε τα σχέδια της Lisa Hanawalt ήταν ανέκαθεν τριπαριστικά και παράλογα. Δεν ξέρουμε κατά πόσο η σειρά θα πάρει και αυτή την κατεύθυνση ή θα μείνει σε ένα πιο πραγματικό σύμπαν και δεν ξέρουμε επίσης αν θα συναντηθεί ποτέ με το σύμπαν του ‘Bojack’ (μαντεύουμε ναι).

Στην παραγωγή πάντως θα είναι και ο Raphael Bob-Waksberg, δημιουργός του ‘Bojack’, ο Noel Bright, παραγωγός στο ‘BoJack’ και στο ‘Friends’, ο Steven A. Cohen, επίσης από το ‘BoJack’, αλλά και η ηθοποιός Tiffany Haddish, που θα δώσει και τη φωνή της στην Tuca.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πιο αληθινός ήρωας που είδα ποτέ στην τηλεόραση
Tribute στη Sarah Lynn, τη θλιμμένη πριγκίπισσα του ‘Bojack Horseman’
Η βαθιά, ξεκαρδιστική πίκρα του ‘BoJack Horseman’
Τι αγαπήσαμε στην 4η σεζόν του Βojack Horseman