NETFLIX

Πώς το Netflix θα σαρώσει τη ζωή σου: Και οι 26 σειρές που μαγειρεύονται

Πολύ καλά θα περνώ στον καναπέ μου εγώ.

Κάθε μέρα προστίθενται νέοι λόγοι για να μην έχουμε ζωή και εμείς σήμερα θα σας προσθέσουμε άλλους 26.

Το Netflix εργάζεται σκληρά για να κατακτήσει το μυαλό μας και το καταφέρνει πολύ καλά.

The Witcher

Από τις πιο αναμενόμενες σειρές του Netflix, βασισμένη στην πασίγνωστη και αγαπημένη σειρά βιβλίων φαντασίας ‘The Witcher’ που με τη σειρά της έγινε και αγαπημένη σειρά video games. Πολύ πρόωρο συμπέρασμα αλλά η σειρά λογαριάζεται για το ‘Game of Thrones’ του δικτύου.

The Wave

Η τρίτη πρωτότυπη σειρά του Netflix από τη Γερμανία βασίζεται στην επιτυχημένη ταινία ‘Die Welle’ και είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Την παραγωγή υπογράφει η Rat Pack σε συνεργασία με την Sony Picture Television Germany.

Πρώτη ολλανδική σειρά

Η πρώτη ολλανδική πρωτότυπη σειρά του Netflix, σε παραγωγή της εταιρείας Pupkin θα κάνει πρεμιέρα το 2019. Στη φιλελεύθερη πόλη του Άμστερνταμ, αυτοί οι Ολλανδοί φοιτητές τα έχουν όλα: νιάτα, πλούτο, σεξ, δύναμη, αλλά και την πρόσβαση σε μια πύλη, την οποία άνοιξαν τυχαία, που θα τους οδηγήσει σε έναν δαιμονικό κόσμο από την ολλανδική Χρυσή Εποχή. Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για το ‘Undercover’, την ολλανδική/βέλγικη παραγωγή δηλαδή της πλατφόρμας που επίσης μαγειρεύεται.

Η Τέλεια Ληστεία

Το ‘La Casa De Papel’ είναι η πιο επιτυχημένη ξενόγλωσση σειρά που έχει προβάλει ποτέ το Netflix και στριμάρει τώρα, ενώ το τρίτο μέρος έχει ήδη επιβεβαιωθεί. Ο Professor οργανώνει νέες ληστείες, οι οποίες θα αποκαλυφθούν το 2019.

Mortel

Η πέμπτη πρωτότυπη σειρά του Netflix από τη Γαλλία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας εφήβων, τους οποίους ενώνει μία υπερφυσική δύναμη. Η σειρά θα έχει την υπογραφή του Frédéric Garcia και της Mandarin Television.

Luna Nera

Μία πρωτότυπη ιταλική σειρά με θέμα τις γυναίκες που ήταν ύποπτες για μαγεία τον 17ο αιώνα στην Ιταλία, από τους Francesca Manieri, Laura Paolucci και Tiziana Triana, σε παραγωγή της Fandango.

The English Game

Ένα δράμα αποτελούμενο από έξι μέρη, με θέμα την εφεύρεση του ποδοσφαίρου και το πώς όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία του κατόρθωσαν να υπερσκελίσουν το ταξικό χάσμα και να καθιερώσουν το ποδόσφαιρο ως το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η 42, ενώ το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του Downton Abbey, Julian Fellowes.

Turn Up Charlie

ΑP

Μια νέα πρωτότυπη κωμική σειρά του Netflix από το Ηνωμένο Βασίλειο με πρωταγωνιστή τον Idris Elba. Τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς, η οποία θα χωριστεί σε 8 επεισόδια, υπογράφουν οι Idris Elba και Gary Reich.

Δολοφονία του Grégory Villemin

Μία σειρά ντοκιμαντέρ βασισμένη σε μία από τις μεγαλύτερες ανεξιχνίαστες υποθέσεις στη γαλλική Ιστορία- τη δολοφονία του Grégory Villemin το 1984. Η Elodie Polo Ackermann θα έχει ρόλο παραγωγού (Imagissime – Lagardère  Studios), ενώ showrunner θα αναλάβει ο Gilles Marchand.

The Staircase

Η συναρπαστική ιστορία του Michael Peterson, ενός συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Kathleen όταν εκείνη βρέθηκε νεκρή στα σκαλιά του σπιτιού τους, και της 16χρονης δικαστικής διαμάχης που ακολούθησε. Τα ολοκαίνουργια επεισόδια αυτού του πραγματικού εγκλήματος-φαινόμενο θα γίνουν διαθέσιμα παράλληλα με την σειρά ντοκιμαντέρ. Την παραγωγή υπογράφει ο Matthieu Belghiti και ο βραβευμένος με Όσκαρ Jean-Xavier de Lestrade, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από την σκηνοθεσία.

GLOW

To ‘GLOW‘, η νέα σειρά για τις υπέροχες γυναίκες του wrestling, μας τηλεμεταφέρει καταμεσής στη δεκαετία των ’80s. Η παγκόσμια πρεμιέρα της 2ης σεζόν ορίζεται για την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Maniac

Οι πρώτες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει. Με πρωταγωνιστές τους Emma Stone και Jonah Hill, το Maniac είναι η ιστορία δύο αγνώστων που βρίσκονται σε μια φαρμακευτική δικαστική διαμάχη που πήγε στραβά. Σε γενικότερο πλαίσιο η σειρά ακολουθεί ασθενείς ψυχικών διαταραχών και νοσημάτων που παίρνουν μέρος σε ένα πείραμα που τους επιτρέπει να ζουν μέσα στα ίδια τους τα όνειρα. Remake ομώνυμης νορβηγικής σειράς έρχεται με την υπογραφή του σκηνοθέτη του ‘True Detective’, Cary Fukunaga, και τη δύναμη του Netflix.

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur

Το χωρισμένο σε τρία μέρη ντοκιμαντέρ διερευνά τις ιστορίες πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι και θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου 2018.

Baby

Η Andrea De Sica και η Anna Negri βρίσκονται πίσω από τη σκηνοθεσία αυτής της σειράς, της οποίας η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συνταντάμε μεταξύ άλλων τις Benedetta Porcaroli, Alice Pagani, Isabella Ferrari και Claudia Pandolfi.

Dark

Τα γυρίσματα των οκτώ νέων επεισοδίων θα ξεκινήσουν στις 25 Ιουνίου στο Βερολίνο και τα περίχωρα, ήδη όμως έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες.

Dogs Of Berlin 

Ένας φόνος που συνδέεται με πολιτικά αίτια μπλέκει δύο φαινομενικά πολύ διαφορετικούς ντετέκτιβ σε μια μεγάλη μάχη με τον βερολινέζικο υπόκοσμο.

Elite

Όταν τρία παιδιά από την εργατική τάξη γράφονται στο πιο ακριβό ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, οι διαφορές τους με τα παιδιά των πελούσιων καταλήγουν σε τραγωδία.

Génération Q

Πρόκειται για μια νέα γαλλική κωμική σειρά σε σκηνοθεσία Noémie Saglio και παραγωγή της UNRATED Studios, η οποία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μέσα στη χρονιά. Μεταξύ των πρωταγωνιστών συναντάμε και τους Zita Hanrot (Elsa), Sabrina Ouazani (Charlotte), Joséphine Draï (Emilie) και Marc Ruchmann (Jules).

Osmosis

Ο Thomas Vincent (Versailles, Tunnel) θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια της πρωτότυπης γαλλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας που απαντά στο ‘Black Mirror’, της οποίας τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2018. Μια εφαρμογή γνωριμιών φέρνει τους χρήστες κοντά με την αδελφή ψυχή τους σύμφωνα με εγκεφαλικά δεδομένα.

Paquita Salas

Έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τη 2η σεζόν. Η Paquita Salas, μία από τις καλύτερες talent agents στην Ισπανία των ’90s, ψάχνει για νέα αστέρια τώρα που έχασε τον μεγαλύτερό της πελάτη.

The Innocents

Το τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο και το στόρι είναι πολλά υποσχόμενο. Μένει να περιμένουμε μέχρι τις 24 Αυγούστου για να επιβεβαιώσουμε τις υποψίες μας ότι οι ‘Αθώοι’ θα είναι το φθινοπωρινό μας κόλλημα.

Rimetti a Noi i Nostri Debiti 

Ένας άνεργος με χρέη συμφωνεί να γίνει ο ίδιος συλλέκτης χρεών. Δεν θα του βγει σε καλό.

1983

Δεκαετίες μετά από μία τρομοκρατική επίθεση το 1983 στην Πολωνία, ένας φοιτητής Νομικής και ένας αστυνομικός ξεσκεπάζουν μία τεραστίων διαστάσεων συνωμοσία.

Jinn

Δεν είχες ως τώρα αρκετό teenage drama στη ζωή σου; Το 2019 έρχεται εφηβική, υπερφυσική δραματική σειρά και μάλιστα η πρώτη αραβική του Netflix.

The Protector

Η πρώτη πρωτότυπη τουρκική σειρά του Netflix. Μπράβο στους γείτονες, άντε και στα δικά μας.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

O Borat θα γίνει κυριλέ για το Netflix
Τα 10 καλύτερα stand-up στο ελληνικό Netflix
Η ‘Τέλεια Ληστεία’ είναι η πιο επιτυχημένη ξενόγλωσση σειρά που έχει προβάλει ποτέ το Netflix
10 θρίλερ τόσο τρομακτικά που οι θεατές του Netflix δεν τα ολοκληρώνουν