<img height="1" width="1" style="display:none" src="//www.facebook.com/tr?id=625554890944361&ev=PageView&noscript=1" />

Ο Τζόνι θα μπορούσε να έχει εφεύρει το wtf

Εν όψει της αυριανής γιορτής των Γιάννηδων αποφασίσαμε αντί για δώρο να του φωνάξουμε όλοι μαζί: 'Γιάννη, ζούμε σε επαναλήψεις να σε δούμε'.

Το προφίλ του Τζόνι Καραθάνος και όχι Καραθάνου θα μπορούσε να απεικονιστεί κινηματογραφικά με αρκετές επιφυλάξεις για την ορθή μεταφορά μόνο από τον Κρίστερ Νόλαν. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης έχει αποδείξει ότι με τα παράλληλα σύμπαντα τα πηγαίνει θαυμάσια. Τώρα, αν θα είχε την ίδια τύχη και με τις πολύπλευρες προσωπικότητες θα σε γελάσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζόνι, θα τον δυσκόλευε πάρα πολύ.

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, να σημειώσουμε ότι αν υπάρχει ένας τύπος στην τηλεόραση που θα μπορούσαμε να φανταστούμε να κάνει παρέα στο Λάζαρο από το Είσαι το Ταίρι μου και να συνεννοείται άψογα μαζί του, τότε αυτός είναι ο Τζόνι από τα Εγκλήματα. Θα συμπλήρωνα με ένα 'κρίμα που δεν συναντήθηκαν ποτέ' αλλά, ξέρεις Γρηγόρης-Λάζαρος, Τζόνι-Λάζαρος, Γρηγόρης-Τζόνι. Τέλος πάντων.

Υπάρχουν χαρακτήρες και χαρακτήρες. Υπάρχουν τρελοί, σοβαροί, πιστοί, άπιστοι, καλοί, κακοί, έξυπνοι, χαζοί. Για χαρακτήρα που να παρουσιάζει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα έχεις ακούσει; Ε, τότε ξέρεις τι εστί Τζόνι.

 

Αν όχι, τότε μέχρι να υπογράψει ο Νόλαν, επίτρεψέ μου να σου τον συστήσω εγώ. Ίσως χρησιμοποιήσω λιγότερα εφέ, αλλά εντάξει. Λοιπόν, βάλε γυαλιά 3D και ξεκινάμε.

Ο Τζόνι όταν δεν είναι γιος της Μάχης και δεν σπουδάχαχχαχαχαχζει στην Αγγλία είναι greek lover. Μεγάλος greek lover. Τιτανομέγιστος greek lover.

 

Δεν μπορείς με τίποτα να τον συγκρατήσεις. Ακόμη και με την αδερφή του από άλλο πατέρα και από άλλη μητέρα δεν κατάφερε να κρατηθεί. Τώρα που το ξανασκέφτομαι και με τον Τζέιμι Λάννιστερ θα έκανε καλή παρέα.

Μην νομίζεις όμως ότι ο Τζόνι δεν πιστεύει στην οικογένεια. Πιστεύει και παραπιστεύει. Σκέψου ότι το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έφτασε στην Ελλάδα ήταν να κάνει σεξ με την Κορίνα (οκέ) και να αποκαταστήσει τη μητέρα του. Ε, με τον γερό Αριστείδη με ποιον άλλο.

 

Α ναι, ξέχασα. Στην Αγγλία είχε φτιάξει και εκείνος δική του οικογένεια. Μιλάμε για τέτοια προκοπή. Καλά ούτε καν αλλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Και με την Τζόαν και μητέρα του παιδιού του είναι άντρας βαρέων βαρών. Μύγα δεν σήκωνει στο σπαθί του. Ούτε όταν την είδε με τον Αριστείδη aka Καμάκι να χαριεντίζονται ούτε όταν τους έπιασε με τον Αλέκο στο σπίτι της Κορίνας να ποτίζουν τα φυτά (;) σήκωσε.

Γενικά, στο θέμα γυναίκα ο Τζόνι είναι αρχηγός. Αλλά και με την υποκριτική δεν τα πάει και άσχημα. Μην και γίνει κάτι. Μην και πεθάνει κάποιος. Όλοι στον Τζόνι θα τρέξουν να τους το διηγηθεί.

Back to back.

Για να καταλάβεις, μέχρι και τον δικό του, αυτός τον περιέγραψε. Η επιτομή της αυτοθυσίας.

Σε γενικές γραμμές, ο Τζόνι δεν μπορώ να πω είναι και τίμιο παιδί. Ειλικρινής και λάτρης της αλήθειας.

Ναι εντάξει, μπορεί να διαλέγει το λάθος άνθρωπο να τα πει όμως το θέμα είναι ότι πρόκειται για παιδί γενναίο που δεν τη φοβάται την αλήθεια. Ούτε τη φωτιά. Ούτε τη Σωσώ. Άκυρο.

 

Ότι είναι έξυπνος το είπαμε; Και τα πιάνει όλα με τη μία. Ψιτ του λες, 'μου κάνεις καμάκι' σε ρωτάει.

Καλά όχι ότι είναι και χαζός.  Υπάρχουν και χειρότερα. Πολύ.

Υ.Γ.: Άκυρη η παρέα με το Λάζαρο. Θα του έκανε το αστείο με τους κροκόδειλους, θα το έπαιρνε προσωπικά, θα κλεινόταν στο δωμάτιό του, δράμα.

Υ.Γ.2: Στη συνέντευξη μας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μου είχε εξηγήσει ότι δεν θέλησε να υποδυθεί ένα ρόλο όπως αυτός του Λάζαρου εξαιτίας των ομοιοτήτων του με εκείνον του Τζόνι.

ADVERTISING
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • top stories
  • BEST OF NETWORK

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ