NETFLIX

Βρήκαμε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε πολιτικό θρίλερ του Netflix

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν καρδινάλιο σε νέα σειρά της πλατφόρμας.

Κι εκεί που παρακολουθείς το τρέιλερ για τη νέα ορίτζιναλ ιταλική σειρά του Netflix, βλέπεις τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να αυτομαστιγώνεται. Λες δεν είδα καλά. Κάνεις rewind. Τον ξαναβλέπεις να αυτομαστιγώνεται. Παγώνεις την οθόνη και ρωτάς τον διπλανό σου συνάδελφο αν βλέπει αυτό που βλέπεις.

Ναι, κι εσύ αυτό βλέπεις.

Το ‘Suburra’ είναι μια πολιτική θρίλερ σειρά παραγωγής του Netflix για τη διαπλοκή πολιτικών, μαφίας και Βατικανού που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου στο γνωστό streaming δίκτυο. Είναι η πρώτη ιταλική σειρά της πλατφόρμας, γυρίστηκε στις ακτές της Ρώμης και θα έχει διάρκεια 10 επεισόδια. Η σύνοψή του είναι πολλά υποσχόμενη:

“Το ‘Suburra’ αφορά μια εξουθενωτική μάχη για μια παραθαλάσσια πόλη έξω από τη Ρώμη και τα πλάνα να αναπτυχθεί σε έναν παράδεισο του τζόγου. Η ιστορία περιλαμβάνει ένα διεφθαρμένο μέλος της Βουλής, τον Filippo Malgradi (Pierfrancesco Favino), τον Νούμερο 8 (Alessandro Borghi), την κεφαλή της οικογένειας που ελέγχει την περιοχή, τον Sebastiano (Elio Germano), έναν νεαρό event organizer, και άλλους σκοτεινούς θρησκευτικούς ηγέτες και μαφιόζους, συμπεριλαμβανομένου και του “Samurai” (Claudio Amendola), που εκπροσωπεί την πιο τρομακτική πλευρά του οργανωμένου εγκλήματος στη Ρώμη”.

Ο Σκιαδαρέσης θα υποδυθεί έναν Καρδινάλιο, υπεύθυνο για τα οικονομικά του Βατικανού και έχει δηλώσει τα παρακάτω στο περιοδικό Τηλέραμα:

“Μιλάω ιταλικά, που δεν ήξερα, αν και έχω ξανακάνει παλιά μια ταινία μεγάλου μήκους στην Ιταλία.

Μεγάλωσα, δεν είμαι τώρα για καινούριες καριέρες, ωστόσο σε ανανεώνει πολύ το να ξεφύγεις λίγο από τον μικρόκοσμο τον ελληνικό. Χωρίς να σημαίνει ότι έξω είναι καλύτερα ή χειρότερα. Εξάλλου δεν θα μπορούσα να παίξω ποτέ στην Ελλάδα έναν καρδινάλιο”.

* To ‘Suburra’ θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου στο Netflix.