SONS OF ANARCHY/ MAYANS MC

Το ‘Mayans MC’ παίρνει επιτέλους τη σκυτάλη απ’ το ‘Sons of Anarchy’ σε νέο τρέιλερ

Και δεν είμαστε καλά.

Το ‘Mayans MC’ παίρνει τη σκυτάλη του ‘Sons of Anarchy’ σε νέο τρέιλερ και δεν είμαστε καλά θα έπρεπε να λέει ο τίτλος, αλλά έστω.

Ο δημιουργός της σειράς, Kurt Sutter, μας έχει φάει λίγο την ψυχή με θολές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Instagram του, αλλά επιτέλους έχουμε κάτι παραπάνω στα χέρια μας.

Δες τους Mayans να βάφουν τα τριαντάφυλλα μαύρα στο τρέιλερ ‘Rosas’ υπό τους ήχους διασκευής του ‘Paint It Black’:

To ‘Mayans MC’ θα ακολουθήσει τον EZ, έναν prospect στο charter των Mayans που δρα στα σύνορα της Καλιφόρνιας με το Μεξικό. Εκτός από τη δίψα του για εκδίκηση για τα καρτέλ που θα είναι το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής του ιστορίας, η σύνοψη του χαρακτήρα μιλάει και για “τον σεβασμό που χρειάζεται από τις γυναίκες που αγαπάει”. O Emilio Rivera που στο ‘Sons of Anarchy’ υποδυόταν τον αρχηγό του charter των Mayans στην Καλιφόρνια θα βρίσκεται στη νέα σειρά ως guest star, o μεγάλος Edward James Olmos του ‘Battlestar Galactica’ θα παίξει τον Felipe, πατέρα του ΕΖ που προσπαθεί να κρατήσει το παρελθόν του θαμμένο και τους γιους του στον καλό τον δρόμο, και ο Clayton Cardenas (‘American Crime’) θα είναι ο αδερφός του ΕΖ, κανονικό μέλος του club και λιγότερο αγαπημένο μέλος της οικογένειάς του.

Ο πιλότος της νέας σειράς γυρίστηκε εκ νέου μετά από αλλαγές που έγιναν σε καστ και αφήγηση, ωστόσο δεν θα πρέπει αυτό να σε ανησυχεί αφού σειρές όπως το ‘Sons of Anarchy’ και το ‘Game of Thrones’ είχαν κι αυτές γυρισμένους πιλότους που φτιάχτηκαν απ’ την αρχή.

Το ‘Mayans MC’ θα έχει κάνει πρεμιέρα μέχρι το τέλος του 2018.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το spin-off του ‘Sons of Anarchy’ βρήκε τον πρωταγωνιστή του
Λίγα λόγια για τον άνθρωπο πίσω από το ‘Mayans MC’
Το ‘Sons of Anarchy’ θα ήταν πολύ διαφορετικό από τη σειρά που αγάπησες
Hells Angels: 16 σπάνιες φωτογραφίες από το club που ενέπνευσε το ‘Sons of Anarchy’