ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτή την Κυριακή το PopCode έρχεται στο Έθνος της Κυριακής

Με μια ειδική έκδοση για τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές του χειμώνα.

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε περισσότερο στο PopCode είναι οι σειρές, και ακόμα πιο συγκεκριμένα, το να έχουμε πάντα τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά για οτιδήποτε νέο έρχεται. Ποιες αγαπημένες σειρές επιστρέφουν δυναμικά, τι νέοι τίτλοι θα μας απασχολήσουν, ποιες είναι οι τάσεις, ποια είναι τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν;

Καθώς μπαίνουμε στον φετινό χειμώνα και τα κανάλια ετοιμάζουν το χειμερινό τους πρόγραμμα, κοιτάζουμε τους πιο ενδιαφέροντες τίτλους του επόμενου τριμήνου, σε μια ειδική έντυπη έκδοση του PopCode στο Έθνος της Κυριακής. Στο preview τεύχος για τις Σειρές του Χειμώνα, θα μπορείτε να διαβάσετε:

*Preview για περισσότερες από 30 πρεμιέρες ξένων σειρών που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον φετινό χειμώνα. ‘The X-Files’, ‘Black Mirror’, ‘The Good Fight’, ‘Billions’, ‘American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace’, και δεκάδες ακόμα.

*Αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Μιλήσαμε από κοντά με τον Paul Giamatti και τον Damian Lewis του ‘Billions’, τον Alan Cumming του ‘Instinct’ και τον Delroy Lindo του ‘The Good Fight’.

*Μια ματιά στις πιο ενδιαφέρουσες νέες σειρές. Είναι το ‘Britannia’ το φετινό ‘Game of Thrones’; Γιατί περιμένουμε τη γερμανική σειρά ‘Dark’; Πόσο μπορεί να κολλήσουμε με το θεοπάλαβο ‘Happy!’;

*Λίστες για δημιουργούς και τις κορυφαίες σειρές της φετινής σεζόν ως τώρα.

Τα υπόλοιπα, στα περίπτερα.

A post shared by PopCode (@popcodegr) on