THE X FACTOR

The X Factor Live II: Τον Ίαν δεν θα τον ξαναπείς Ιούδα, τον Ίαν

Το πουλέν του Γιώργου Θεοφάνους είπε Robbie Williams και άφησε τους κριτές να λένε. Και να κλαίνε που δεν τον έχουν στην ομάδα τους.

Είναι μόλις 24 ετών και όπως είπε και η Τάμτα με το κλασικά περίεργο μαλλί της είναι ένας γεννημένος σούπερ σταρ. Πώς ήταν ο Μπίλι Έλιοτ, χορευτής, κάτι τέτοιο στο λιγότερο κινηματογραφικό.

Χθες βράδυ, ο κάπως χίπστερ και κάπως φανταστικός Ίαν (οι αδυναμίες δεν κρύβονται, σόρι) ανέβηκε στη σκηνή του The X-Factor και είπε έναν κάπως aggressive αλλά όχι ότι μας χάλασε, Robbie Williams, και έδωσε στους κριτές την ευκαιρία να του -την- πουν ότι ‘εντάξει, χαλάρωσε λίγο δεν είσαι και ο Ρουβάς‘. Δεν του το είπαν έτσι, αλλά κατάλαβες.

Ο Μαραντίνης ας πούμε του είπε ότι παραήταν επιθετικός και το ήθελε λίγο πιο κουλ αλλά επειδή εντάξει, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Ίαν και συγκεκριμένα με το φαν κλαμπ του (κάθε φορά που η κάμερα έκανε ένα πιο μακρινό πλάνο στο κοινό, ένα κοριτσάκι έκλαιγε) μετά του χρύσωσε και λίγο το χάπι, λέγοντάς του ότι “έχεις μεγάλο φαν κλαμπ, για σένα μιλάει συνέχεια ο γιος μου“.

Η μάμα Πέγκυ εντάξει, του είπε ότι της αρέσει, ότι έχει μία λάμψη, τα κλασικά πεγκοζηνίστικα κοινώς. Ενώ η Τάμτα που το μαλλί της χθες, δεν έδειχνε να περνάει καλά, άφησε κατά μέρος εντελώς την ερμηνεία του και είπε να τονίσει το σούπερ σταρ που κρύβει μέσα του. Το ‘κρύβει’, σχετικό.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, σαν γύφτικο σκεπάρνι καμάρωνε το παλικάρι του. Που του έβγαλε λίγο βέβαια την ψυχή σε εκείνο το τραγικό Chair Challenge που μας το έπαιζε Gladiator. Και, πλάκα πλάκα, μοιάζει λίγο με την άσχημη εκδοχή του Ράσελ Κρόου.

Last but not least, πριν το βίντεο με τη χθεσινή ερμηνεία του Ίαν με την οποία εμείς τουλάχιστον, περάσαμε πολύ καλά, θέλω να συμπληρώσω την τρελή ατάκα Σάκη, ότι θα μπορούσε να δει τον Ίαν στο ρόλο του Ιούδα στο Jesus Christ Superstar. Βρε Σάκη μου, βρε Σάκη μου. Μείνε στο είσαστε έτοιμοιιιιιιιιι και στο χαμόγελο που το έχεις. Άσε τις εμπνεύσεις, να χαρείς.

Και τώρα, ο Ίαν.