THE X FACTOR

The X-Factor Live VI: Ο χθεσινός Notis ήταν Λέοντας ή γατάκι;

Η ερμηνεία του δεύτερου πουλέν του Γιώργου Θεοφάνους (μετά τον Ίαν) μας έκανε να απορούμε αν τελικά, οι (τηλεοπτικές) αγάπες χάνονται πέφτουν σαν τα αστέρια.

Τον Αντρέα Λέοντα δεν τον έχουμε πιάσει στο στόμα μας εδώ στο Pop Code, τον Αντρέα Λέοντα. Πέρα από τα μαζικά αφιερωματικά, γλυκά του Θοδωρή. Ο λόγος που δεν το έχουμε (έχω, για την ακρίβεια) κάνει είναι ο εξής απλός: Κάτι δεν μου πάει καλά με αυτό το παιδί. Να είναι το σούφρωμα στα φρύδια του ‘είμαι πολύ ωραίος’ ενώ εντάξει, σιγά τον Μπραντ Πιτ; Να είναι το ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ ενώ εντάξει, σιγά το Μαζωνάκη; Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αυτό που δεν μου έχει δώσει μέχρι τώρα κανέναν απολύτως λόγο να γράψω για αυτόν.

Τέλος πάντων. Σκασίλα σου στην τελική.

Το θέμα είναι άλλο. Το θέμα είναι η χθεσινή του εμφάνιση στο (και) τριτιάτικο πλέον σόου, το οποίο ξεκίνησε με τους πιο μέταλ ρυθμούς που θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή το Σάκη Ρουβά. Χωρίς κανέναν λόγο. Εκτός αν ο dj της βραδιάς περνάει κάποιου είδους κρίση επαγγελματικής ταυτότητας οπότε εντάξει.

Και τώρα που είπα Σάκης, έχει τραβήξει λίγο παραπάνω τα ‘ρο’ του αυτό το παιδί ή μου φαίνεται; Όχι του έρωτα, τα σκέτα.

Πάλι δεν θα μιλήσω για τον Λέοντα έτσι όπως το πάω και θα είναι κρίμα γιατί εντάξει, η αλήθεια είναι ότι με τον χθεσινό Νότη κάτι πήγε να κάνει. Ασχέτως αν ο μέντοράς του, Γιώργος Θεοφάνους τον έδωσε στεγνά λέγοντας ότι έχασε τον τόνο του και του πήρε και λίγο την αίγλη (αλίμονο) στήνοντας ένα ωραίο φιλικό τηλεοπτικό καβγαδάκι με την μάμα Πέγκυ για τα τραγούδια που γράφονται χωρίς να έχουν ‘τόσο μεγάλη έκταση’. Κάπως έτσι το είπε η μάμα, δεν το πολυκατάλαβα αλλά κάτι ξέρει αυτή.

Κάπου εδώ, και πριν πέσει το βίντεο με τον Αντρέα να τραγουδάει Notis στην πιο One εκδοχή του (One, το συγκρότημα, ξέρεις οι ‘πρώτη μου φορά, πρώτη μου φορά που ερωτεύομαι’) θα ήθελα να επιστρέψω στο Γιώργο Θεοφάνους και να πω ένα ‘τι έγινε Γιωργάκη; Τα ξεχάσαμε τα Instagram σέλφι βίντεο που κάναμε κάποτε για τον Αντρέα;’ Ε;

Α και κάτι ακόμα: Θοδωρή μου,  Μαραντίνη μου, χαλάρωσε λίγο τις τιράντες σου που οι τραγουδιστές δεν μπορείτε χωρίς να ασχολείστε με γυναίκες.

Notis, βγαίνεις.