24MEDIA NETWORK

Τελικά, το '1917' αφηγείται μια πραγματική ιστορία;

Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, ο παππούς του Sam Mendes και η στρατηγική υποχώρηση των Γερμανών.

Η αλήθεια είναι ότι για πολλούς και σύνθετους λόγους ο πλανήτης σε επίπεδο ποπ κουλτούρας ασχολείται πολύ περισσότερο με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχοντας αφήσει τον Α’ σε μια λανθάνουσα μορφή για την οποία πολύ λίγα ξέρουμε. Το ‘1917’ του Sam Mendes, μεγάλος νικητής των Χρυσών Σφαιρών και φαβορί για τα Όσκαρ, είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Διαβάστε περισσότερα

H Billie Eilish θα ερμηνεύσει το νέο τραγούδι του James Bond

Η 18χρονη θα είναι η νεαρότερη σε ηλικία τραγουδίστρια στην ιστορία των ταινιών του franchise.

H Billie Eilish και το franchise του James Bond είναι δύο πράγματα, που δεν θα συνδύαζες εύκολα στο κεφάλι σου. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει συνδυασμός, που να είναι ασυνδύαστος το 2020. Η Billie μας λοιπόν θα τραγουδήσει το νέο theme song της επερχόμενης ταινίας James Bond, 'No Time To Die'.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μeghan Markle, η Νίκη Κάρτσωνα και η γυναίκα που φταίει

Η Μεγάλη Βρετανία ζει σε μια διαρκή υπαρξιακή κρίση αλλά τώρα τα πράγματα μοιάζουν πολύ πιο εύκολα. Για όλα φταίει η Markle.

Θυμάμαι ότι ήταν στις 5 Αυγούστου 2003 -εγώ τότε στην αρχή της εφηβείας μου- όταν είχα μπει στο γήπεδο της Λεωφόρου για πρώτη φορά στη ζωή μου προκειμένου να παρακολουθήσω το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βίλεμ. Για το παιχνίδι αυτό και τα απίστευτα που είχε κάνει ο Σανμαρτεάν έχω μιλήσει και αλλού.

Διαβάστε περισσότερα

Πίτσα με ακτινίδιο; Σταματήστε αυτήν την τρέλα

Όταν βάλανε ανανά στην πίτσα δεν μίλησες. Τώρα είναι πολύ αργά.

Σήψη και παρακμή, μία κοινωνία σε ελεύθερη πτώση, αξίες που εξωβελίζονται και τη θέση τους παίρνει η οπισθοδρόμηση, ντυμένη με τον μανδύα της προόδου και του κέρδους. Και λίγα είπα κοιτώντας αυτήν την εικόνα με τα ακτινίδια ατάκτως εριγμένα πάνω στο σμιλεμένο κορμί της πίτσας. Υπάρχει όμως Θεός και βλέπει.

Διαβάστε περισσότερα

'Joker' και 'Παράσιτα' παντού: Όλες οι υποψηφιότητες των Όσκαρ

Στην τελική ευθεία για τα Όσκαρ του 2020! Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, και τις ταινίες που προηγούνται.

Όταν ο Brad Pitt κάπνιζε μαριχουάνα παρέα με τον Edward Norton

Μια ιστορία βγαλμένη μέσα από τα χρόνια του 'Fight Club'.

Ο Marc Maron, stand up comedian και γενικά γνωστή περσόνα στην Αμερική, χάρισε στον πλανήτη του ίντερνετ το τελευταίο του podcast, στο οποίο φιλοξενεί τον Brad Pitt και τον Leonardo DiCaprio. Είναι προφανές ότι αυτοί οι δύο μαζεύτηκαν για να μιλήσουν για το 'Once upon a time in Hollywood', όμως στο περιθώριο της κουβέντας βγήκε και μια όμορφη παράπλευρη ιστοριούλα από το κοντινό παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα

Ίσως η χειρότερη ελληνική ταινία όλων των εποχών

To 1986 στην Καισαριανή γυρίστηκε ένα μικρό αριστούργημα.

Και όλη την ταινία να δεις, πάλι είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι κάποιος έκατσε και γύρισε αυτό το μικρό ανοσιούργημα. Νομίζεις ότι το φαντάστηκες παίρνοντας κάποια ουσία απ' αυτές που έπαιρναν και πιθανότατα ανακάλυψαν κιόλας οι μερακλήδες δημιουργοί της.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO