ORIGINALS

35 θλιβερές φωτογραφίες αντρών που φωτογραφίζουν γυναίκες

Ένα αφιέρωμα στους ήρωες που πέρασαν το καλοκαίρι τους με ένα κινητό στο χέρι για χάρη των συντρόφων τους.

Αν βρέθηκες φέτος το καλοκαίρι έστω και μία φορά σε κάποια παραλία, σίγουρα θα έγινες μάρτυρας ενός γνώριμου σκηνικού. Αυτού που θέλει κάποιον (συνήθως) άνδρα να προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε βράχια, να ξαπλώσει στην άμμο, ή να κρεμαστεί από κάπου, προκειμένου να βγάλει μια εντυπωσιακή φωτογραφία τη σύντροφό του.

Η τελική φωτογραφία που εκείνη θα ανεβάσει στη συνέχεια στο Instagram ή σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προφανώς και θα λέει τη μισή αλήθεια. Η άλλη μισή, κι αυτή που έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, βρίσκεται στο backstage της, σε αυτό που σπάνια θα δεις.

Ευτυχώς, που κάποιοι εκεί έξω φροντίζουν για εμάς και κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμη πιο διασκεδαστικό. Η σελίδα του Facebook με τίτλο ‘Boyfriends of Instagram‘ έχει σκοπό να δείξει όλα αυτά τα ακροβατικά που καλούμαστε πολλές φορές να κάνουμε οι άνδρες, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη της συντρόφου για μια καλή φωτογραφία.

Η σελίδα ‘Φωτογραφίες από άτομα που βγάζουν φωτογραφία άλλα άτομα‘ που επίσης μπορείς να βρεις στο Facebook, είναι η ελληνική εκδοχή (όχι που δεν θα υπήρχε) και υπάρχουν ασφαλώς κι εκεί αρκετά διαμαντάκια.