35 θλιβερές φωτογραφίες αντρών που φωτογραφίζουν γυναίκες

Ένα αφιέρωμα στους ήρωες που πέρασαν το καλοκαίρι τους με ένα κινητό στο χέρι για χάρη των συντρόφων τους.
SHARES

Αν βρέθηκες φέτος το καλοκαίρι έστω και μία φορά σε κάποια παραλία, σίγουρα θα έγινες μάρτυρας ενός γνώριμου σκηνικού. Αυτού που θέλει κάποιον (συνήθως) άνδρα να προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε βράχια, να ξαπλώσει στην άμμο, ή να κρεμαστεί από κάπου, προκειμένου να βγάλει μια εντυπωσιακή φωτογραφία τη σύντροφό του.

Η τελική φωτογραφία που εκείνη θα ανεβάσει στη συνέχεια στο Instagram ή σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προφανώς και θα λέει τη μισή αλήθεια. Η άλλη μισή, κι αυτή που έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, βρίσκεται στο backstage της, σε αυτό που σπάνια θα δεις.

Ευτυχώς, που κάποιοι εκεί έξω φροντίζουν για εμάς και κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμη πιο διασκεδαστικό. Η σελίδα του Facebook με τίτλο 'Boyfriends of Instagram' έχει σκοπό να δείξει όλα αυτά τα ακροβατικά που καλούμαστε πολλές φορές να κάνουμε οι άνδρες, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη της συντρόφου για μια καλή φωτογραφία.

Η σελίδα 'Φωτογραφίες από άτομα που βγάζουν φωτογραφία άλλα άτομα' που επίσης μπορείς να βρεις στο Facebook, είναι η ελληνική εκδοχή (όχι που δεν θα υπήρχε) και υπάρχουν ασφαλώς κι εκεί αρκετά διαμαντάκια.

Share
 

24Media Network

Παρακράτος και ομάδα Β’ Εθνικής

Δεν υπάρχει διαφθορά, αδικία και εξωτερικοί εχθροί, μόνο ποδοσφαιρικό παρακράτος. Ο Θέμης Καίσαρης γράφει για το ντέρμπι και τον Παναθηναϊκό που είναι ομάδα Β’ Εθνικής.

Το διεστραμμένο πλάνο των Σίξερς για τον Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε, τα ξημερώματα, νέο ρεκόρ καριέρας με 52 πόντους. Ήταν ό,τι ήθελαν οι Σίξερς. Είχαν αποφασίσει να τον αφήσουν να κάνει τα δικά του και να επικεντρωθούν στους υπόλοιπους Μπακς. Και νίκησαν.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'Game of Thrones'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

PROMO
Social Man