35 θλιβερές φωτογραφίες αντρών που φωτογραφίζουν γυναίκες

Ένα αφιέρωμα στους ήρωες που πέρασαν το καλοκαίρι τους με ένα κινητό στο χέρι για χάρη των συντρόφων τους.
SHARES

Αν βρέθηκες φέτος το καλοκαίρι έστω και μία φορά σε κάποια παραλία, σίγουρα θα έγινες μάρτυρας ενός γνώριμου σκηνικού. Αυτού που θέλει κάποιον (συνήθως) άνδρα να προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε βράχια, να ξαπλώσει στην άμμο, ή να κρεμαστεί από κάπου, προκειμένου να βγάλει μια εντυπωσιακή φωτογραφία τη σύντροφό του.

Η τελική φωτογραφία που εκείνη θα ανεβάσει στη συνέχεια στο Instagram ή σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προφανώς και θα λέει τη μισή αλήθεια. Η άλλη μισή, κι αυτή που έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, βρίσκεται στο backstage της, σε αυτό που σπάνια θα δεις.

Ευτυχώς, που κάποιοι εκεί έξω φροντίζουν για εμάς και κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμη πιο διασκεδαστικό. Η σελίδα του Facebook με τίτλο 'Boyfriends of Instagram' έχει σκοπό να δείξει όλα αυτά τα ακροβατικά που καλούμαστε πολλές φορές να κάνουμε οι άνδρες, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη της συντρόφου για μια καλή φωτογραφία.

Η σελίδα 'Φωτογραφίες από άτομα που βγάζουν φωτογραφία άλλα άτομα' που επίσης μπορείς να βρεις στο Facebook, είναι η ελληνική εκδοχή (όχι που δεν θα υπήρχε) και υπάρχουν ασφαλώς κι εκεί αρκετά διαμαντάκια.

Share
 

24Media Network

Η τετράγωνη μπάλα που προκαλεί το μίσος

Η μπάλα του μπάσκετ γίνεται τετράγωνη και βοηθάει τους νέους παίκτες να αναπτύξουν σωστό μηχανισμό στα σουτ. Ή τουλάχιστον αυτό λέει η παραγωγός εταιρεία. Γιατί ο LeBron James σχεδόν τους έστειλε την αστυνομία.

 
PROMO
Social Man