ONEFUN

Πόνος - θρίαμβος - πόνος: Το 2018 μέσα από τα μάτια ενός ΑΕΚτζή

Ο Θωμάς Ζάμπρας ξαναέζησε μήνα - μήνα την επικότερη κιτρινόμαυρη χρονιά της ζωής του.

Η ΑΕΚ μέσα στην χρονιά πήρε πρωτάθλημα και κέρδισε πρόκριση στου ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι 4η στο πρωτάθλημα, αποκλεισμένη με μηδέν βαθμούς από την Ευρώπη και χωρίς τη μισή της ομάδα. Με άλλα λόγια ΑΕΚ. Πώς όμως φτάσαμε εδώ; Πάμε να δούμε πως κύλησε η χρονιά για τον μέσο ΑΕΚτζη.

Διαβάστε περισσότερα

5 άχαστες προφητείες για το 2018 που πήγαν κουβά

Καλύτερα να μασάς παρά να προβλέπεις.

Μεταξύ μας η Πρωτοχρονιά δεν έχει και πολύ νόημα. Στην Ελλάδα, όπως και στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, ουσιαστικά ο πρώτος μήνας είναι ο Σεπτέμβριος. Μετά από το καλοκαίρι που ζεις κάτι τελείως διαφορετικό, το 'new year-new me' έχει ένα κάποιο νόημα. Σε αντίθεση με το 'new me' στη μιζέρια της 2ης μέρας του Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα ήταν και οι άλλες γιορτές αν τις γιορτάζαμε όπως τα Χριστούγεννα

Άντεχες ενάμιση μήνα 25η Μαρτίου;

Μπορεί να το ξεχνάμε αλλά τα Χριστούγεννα είναι μόνο μια μέρα. Μόνο μια μέρα που κρατάει 24 ώρες και ξεκινάει την ίδια ώρα με όλες τις υπόλοιπες και τελειώνει την ίδια ώρα, πάλι με όλες τις υπόλοιπες. Και αντί για μια μέρα, εμείς τα γιορτάζουμε για ενάμιση μήνα. Πάρα πολύ λογικό.

Διαβάστε περισσότερα

10 new age καλές πράξεις που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα

Αφήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να μπει μέσα σας.

Η νέα τάξη ηλεκτρονικών πραγμάτων αλλάζει τα δεδομένα και βάζει στο παιχνίδι συμπεριφορές που πριν κάποια χρόνια δεν φανταζόμασταν.

Διαβάστε περισσότερα

He's coming home: Άγγλος πιτσιρικάς τηλεμεταφέρεται σε ζωντανή μετάδοση

Να ένας καλός τρόπος να εγκαταλείψει η χώρα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι και οι πιο ήσυχοι για την Αγγλία, με τις ζυμώσες για το περιβόητο Brexit να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και τη θέση της Τερέζα Μέι να κρίνεται πιο επισφαλής από ποτέ. Πλέον, απομένει να δούμε με ποιον τρόπο και ποιους όρους θα λάβει χώρα η περιβόητη αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την λύση της τηλεμεταφοράς να βρίσκεται πια για τα καλά στο τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιβίωσης για ψυχαναγκαστικούς τα Χριστούγεννα

Δίνουμε λύσεις στους εφιάλτες των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και φέρνουν μαζί τους ένα σωρό εφιάλτες και λάθη. Πράγματα που πρέπει να γίνονται σωστά, γιατί έτσι πρέπει να είναι τα Χριστούγεννα και έτσι μας τα έμαθε η οικογένεια και οι ταινίες μας. Εκπροσωπώντας λοιπόν τους Sheldon, τις Mόνικες και τους Monk αυτού του κόσμου, δίνω λύσεις στις μεγάλες γιορτινές κρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όσο μιλάμε, το Youtube θα αποκτήσει νέο most disliked video όλων των εποχών

Spoiler Alert: πρόκειται για video του επίσημου λογαριασμού του.

πό το 2010 το επίσημο κανάλι του youtube έχει ξεκινήσει μια παράδοση να βάζει στο τέλος του χρόνου  ένα wrap up video με τα κορυφαία στιγμιότυπα της χρονιάς που πέρασε. Το έκανε και φέτος, την Πέμπτη που μας πέρασε. Will Smith, Fortnite, K-pop, Molly Burke και τα λοιπά και τα λοιπά. Ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό που συνήθιζαν να είναι.

Διαβάστε περισσότερα
9 10 11 12 13 14 15
equalizer
POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO