ONEFUN

Τα νέα emoji θα καταστρέψουν όσους στέλνουν dick pics

Γελένα Καρλέουσα likes this.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Στο 2019 βρισκόμαστε και προφανώς, θα υπήρχε επιτροπή που εγκρίνει τα νέα emoji που προστίθενται στις πλατφόρμες online chat. Αλίμονο. Η Unicode Consortium λοιπόν, ενέκρινε 230 νέα emoji, με τα χαρμόσυνα νέα να αναγγέλλονται με κάθε επισημότητα μέσα από την αρμόδια 'υπηρεσία' που φέρει το όνομα Emojipedia. Ζούμε σε συναρπαστικούς καιρούς.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυπτε σε συνέντευξη το 1992 ότι ήταν όντως στο Πολυτεχνείο

Νόμιζες ότι έκανε πλάκα στους 'Απαράδεκτους'; Κι εμείς.

Φωνάζει από μακρυά ως είδηση μεταμφιεσμένη σε clickbait, τόσο μισητό, τόσο αισχρό που θες να κάνεις ντου στα γραφεία μας, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όντως ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο το '73 και τα "εμείς Δημητρούλα ήμασταν στο Πολυτεχνείο, για να σου δώσω δηλαδή να καταλάβεις, εμείς ρίξαμε τη χούντα", δεν τα έβγαζε απ' το μυαλό του. Τα έζησε και τα διακωμώδισε, γνωρίζοντας.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΡΤ είναι κι επίσημα ο θείος που κάθεται με τη νεολαία

Όταν προσπαθείς μάταια να το παίξεις μέσα στα πράγματα.

Αν έχεις μάνα/πατέρα/θείο/θεία/γιαγιά/παππού που δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία, αλλά ταυτόχρονα κάνει φιλότιμη προσπάθεια να σε προσεγγίσει και να δείξει ότι σε καταλαβαίνει, τότε είμαι σίγουρος ότι θα νιώσεις. Ξέρεις, μιλάω για εκείνες τις φορές που το iPhone γίνεται "άι φόουν", το laptop "λαπτόπ", η οθόνη LCD "οθόνη LSD" και πάει λέγοντας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο εξωφρενικά βιβλία συνωμοσίας που κυκλοφορούν στη χώρα μας

Τα βιβλία που πρέπει να λείπουν απ' τη βιβλιοθήκη σου.

Δρακονιανοί, Νέα Τάξη, Αρχαίοι Έλληνες, εξωγήινοι και Μουσολίνι, όλες αυτές οι υπέροχες φαντασιώσεις, δεν έμειναν μόνο μέσα στα μυαλά κάποιων σπουδαίων ανθρώπων, αλλά αποτυπώθηκαν και στις σελίδες κάποιων σπουδαίων βιβλίων, και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Κάποια απ' αυτά τα εξωφρενικά συνωμοσιολογικά βιβλία κυκλοφορούν και στη χώρα μας (και την ευχαριστούμε γι' αυτό).

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε αστεία με τα οποία γέλασε μόνο ο Θωμάς Ζάμπρας

Σκληρό αλλά αληθινό 'Εγώ Γέλασα', αφιερωμένο στις άβολες στιγμές ενός stand up κωμικού.

Όπως και να το δει κανείς, το χιούμορ είναι ένα εντελώς υποκειμενικό θέμα. Κάτι που φαίνεται αστείο στον τάδε, μπορεί να κάνει τον δείνα να ακούει γρύλους και κάτι που τον Χ τον κάνει να ξεκαρδίζεται, μπορεί να αφήνει τον Ψ με φάτσα Άγγελου Αναστασιάδη. Βέβαια αν σε λένε Ψ, έχεις μεγαλύτερα προβλήματα από το ποιο αστείο θα σε κάνει να γελάσεις (ορίστε, να ένα εξαιρετικό παράδειγμα κακού αστείου).

Διαβάστε περισσότερα

42 cult φωτογραφίες από τα εγκαίνια του Μετρό το 2000

Καραμανλής με ψευτοχαίτη, υπέρλαμπρος Λαλιώτης και Σουγκλάκος χωρίς κανένα λόγο. Και όλα αυτά, σαν σήμερα.

Σαν σήμερα, πριν από 19 χρόνια, το χάσμα μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης μεγάλωσε κι άλλο, ως αποτέλεσμα των κινήσεων της ανεύθυνης πασοκικής κυβέρνησης, που έφερε το Μετρό στο νότιο κομμάτι της χώρας. Η ίδια μέρα, ήταν με μεγάλη διαφορά και η καλύτερη μέρα στη ζωή του Κώστα Λαλιώτη. Το υπουργικό του φωτο-άλμπουμ, που μέχρι τότε περιοριζόταν μόνο σε κάτι κουστουμάτες φωτογραφίες μπροστά απ' τον ταλαίπωρο μετροπόντικα, συμπληρώθηκε και με μερικές απ' τις πιο fancy πόζες του, 500 μέτρα κάτω απ' τη γη.

Διαβάστε περισσότερα

Τα σχόλια ενός μέσου Έλληνα οπαδού μετά την ήττα του Τσιτσιπά

Γιατί ρε Στέφανε δεν έβαλες αρκετή ψυχή στο backhand;

Άλλοι πήραμε την άδεια από τη δουλειά μας, άλλοι ανοίξαμε τηλεοράσεις στη δουλειά μας, άλλοι βγάλαμε κρυφά τα ραδιόφωνα από το πηγάδι σάματις ακούγαμε το BBC φοβούμενοι μήπως περάσει ο Γερμανός αξιωματικός. Να ξεχάσουμε λίγο τον ΕΝΦΙΑ κα τα βάσανά μας. Είπαμε, λοιπόν, όλοι οι Έλληνες να κάτσουμε να δούμε ένα Australian Open σαν άνθρωποι. Θαρρείς και δεν έχουμε άλλη δουλειά εμείς. Θαρρείς και δεν έπαιζε το απόγευμα ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO