ONEFUN

Βγάλαμε από το μυαλό μας 5 ταινίες που θα χώραγαν σε κάθε θερινό σινεμά

Και κάναμε και πώς θα ήταν περίπου οι αφίσες τους.

To να πηγαίνεις σε θερινό κινηματογράφο είναι από τα πιο απολαυστικά πράγματα που μπορεί να ζήσεις  μέσα στο καλοκαίρι. Μέρος όλου αυτού του πράγματος που λέγεται θερινό σινεμά όμως είναι και το είδος των ταινιών που συνήθως προβάλλονται σε αυτό και για να πούμε την αλήθεια υπάρχει ένα κάποιο μοτίβο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είδε και σχολιάζει το Chernobyl

Καθόλου ενθουσιασμένος με τη σειρά-λαιμητόμο της εργατικής λαϊκής οικογένειας.

Λένε στον λαό μας, "δεί-τε το Τσε-ρνό-μπιλ", "δείτε λένε, πώς, τάχα μου τάχα, οι Ρώσοι, οι Σοβιετικοί, μολύνανε τον πλανήτη με ρα-δι-ε-νέ-ργεια, με γρα-φί-τη", λες, και δεν είναι αυτοί οι ίδιοι, αυτοί που τόσα και τόσα χρόνια, δεν λερώνουν με γκραφίτι τα τρένα της εργατικής λαϊκής οικογένειας, δεν είναι αυτοί που υπόσχονται στον λαό μας, λαγούς με πετραχήλια, που δεν υπόσχονται "να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι".

Διαβάστε περισσότερα

Την ίδια ώρα στο Chernobyl, οι influencers ζουν το όνειρό τους

Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία για να αυξήσουν τους followers τους με αφορμή τη σειρά του HBO. Ή μήπως όχι;

Η επιτυχημένη σειρά Chernobyl του HBO έχει προκαλέσει ένα ντελίριο γύρω από το συμβάν που έλαβε χώρα στις 26 Απριλίου του 1986, με τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο που αφορούν την τραγωδία να έχουν εκτοξευτεί τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα

4 αβάστακτες παρωδίες του 'Μama?' που δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεδείς

Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να μεταβολίσει τις τεράστιες ποσότητες cringe.

Όταν ένα κομμάτι φτάνει μέσα σε λίγους μήνες τα 29 εκατομμύρια views στο ελληνικό youtube, ξέρεις ότι έχει γίνει πραγματικά viral και έχει φτάσει μέσα στον πυρήνα του mainstream. Ακόμα και αν λέει για φτιαγμένα αμάξια, 'τσέους, Παναμάδες, χόρτα, dreads και αφρικάνικες σκόνες. Και είναι κάτι τόσο καινούργιο για το mainstream κοινό που είναι πάνω από κάποια ηλικία, ώστε όλοι να προσπαθούν κάπως να το διαχειριστούν.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 4 πιο άβολα λάθη πολιτικών όταν προσπαθούν να προσεγγίσουν τους νέους

Όταν ο υποψήφιος βουλευτής παλεύει να κάτσει με τη νεολαία.

Ήδη απ' τις δημοτικές εκλογές γεμίσαμε με βιντεο-διαμαντάκια 'πολιτικών Vs νέων', αλλά τώρα πάμε για τον μεγάλο στόχο, πάμε για την κορυφή, πάμε για το ανελέητο σακάτεμα των πολιτικών που θα προσπαθήσουν να "μιλήσουν στη γλώσσα των νέων".

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η πιο φλώρικη ληστεία στην ιστορία

Εντάξει, η προσπάθεια μετράει, ας είμαστε δίκαιοι.

Κλασική σκηνή σε κάθε ταινία που σέβεται τον εαυτό της: ο επίδοξος κλέφτης στέκεται έξω από τον στόχο του, προσπαθώντας να εμψυχώσει τον εαυτό του, μέχρι να βρει τη δύναμη να μπουκάρει και να εκτελέσει την ληστεία, όπως την έχει σχεδιάσει στο μυαλό του.

Διαβάστε περισσότερα

Τι να κάνετε αν το παιδί σας δεν κατάφερε να περάσει δημοτικός σύμβουλος

Συμβουλές προς γονείς που δεν έπιασε το τάμα τους στον Άγιο Εφραίμ.

Η ζωή ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει με τις δημοτικές, είδαμε και αυτούς που περάσανε στον δήμο της επιλογής τους τι κατάφεραν. Μην επιτρέψετε στην προσωρινή αποτυχία να ορίσει την μελλοντική εξέλιξη του παιδιού σας.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
equalizer

Το δίδυμο του 'Pulp Fiction' χτυπά 4άδα

Η Tarantino Week συνεχίζεται στο Oneman, και κάθε μέρα θα επιλέγετε εσείς τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από τη φιλμογραφία του μεγάλου σκηνοθέτη.

POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO