ONEFUN

Διάσημα ελληνικά τραγούδια που περιγράφουν τραγικά εγκλήματα

Ένας πίνακας που στάζει αίμα και παρανομία.

Δεν υπάρχει αποτρόπαιο έγκλημα που να μην μπορείς να το βρεις στα ελληνικά τραγούδια. Από στραγγαλισμούς και μαχαιρώματα μέχρι -και συγγνώμη που θα το πάω τόσο μακριά- παράνομη στάθμευση.

Διαβάστε περισσότερα

8 φωτογραφίες Μακεδονομάχων βγαλμένες -κυριολεκτικά- από έργα τέχνης

Όταν η ζωή αντιγράφει την τέχνη το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θλιβερό.

Άλλο ένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία ολοκληρώθηκε, ακόμη μια πλούσια συλλογή από εξαιρετικά σουρεαλιστικές φωτογραφίες δημιουργήθηκε. Θα έλεγε κανείς, πως όλα αυτά τα εξαιρετικά καρέ γεμάτα σημαίες, άλογα, μάσκες, εικόνες της Παναγίας και οπίσθια είναι κάποια μορφή τέχνης, ικανή να κάνει ακόμη και τους σπουδαιότερους σουρεαλιστές και όχι μόνο ζωγράφους να κοκκινίσουν από τη ζήλεια τους.

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτα μεγάλες καγκουριές που κάνουν οι άνθρωποι για να διασκεδάσουν

Μερικές ακλόνητες αποδείξεις από όλο τον κόσμο ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά.

Όταν έχεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο και αρκετά χρήματα για ξόδεμα, συνήθως δεν είναι και πολύ καλός συνδυασμός. Κυρίως γιατί βαριέσαι εύκολα και θες να κάνεις όλο και πιο κουλά, όλο και πιο ακραία πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτά τα 23 πράγματα αν τα δεις από πολύ κοντά;

Πόσο καλά παρατηρείς τις λεπτομέρειες;

Ο ανθρώπινος νους μπορεί να καταλάβει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου τι αναπαριστά μια φωτογραφία που βλέπει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εικόνες, οι οποίες τον δυσκολεύουν λίγο παραπάνω. Κυρίως, όταν σε αυτές δε φαίνεται ολόκληρο το αντικείμενο, αλλά μια λεπτομέρειά του.

Διαβάστε περισσότερα

Δυστυχώς, οι Metallica μάς χάρισαν μια από τις χειρότερες διασκευές στην ιστορία

Προσοχή, το κείμενο περιέχει στενάχωρες εικόνες.

Οι Metallica υπήρξαν κάποτε μία από τις μεγαλύτερες μέταλ μπάντες στην ιστορία, ειδικά την εποχή που έπαιζαν ωραίο, ατόφιο thrash. Δυστυχώς, τα χρόνια περνάνε και μετά την ακμή, μοιραία έρχεται η παρακμή. Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να τα μαζέψεις και να πας σπίτι σου, το αντιλαμβάνομαι. Μπορείς όμως τουλάχιστον να προσπαθείς να μην ρεζιλεύεσαι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο αληθινός σταρ στην οικογένεια Μέσι είναι ο Ροντρίγκο

Μια βόλτα στο Instagram του μεγάλου αδερφού του Λίο αρκεί για να πείσει.

Στο μυαλό μου, το να είσαι ο μεγάλος αδερφός κάποιου τρομερά πετυχημένου και σιχαμερά πλούσιου ανθρώπου, δεν είναι καθόλου εύκολο. Δηλαδή εντάξει, αγάπη, οικογένεια, δεσμοί αίματος κλπ κλπ., όμως πραγματικά, άνθρωπος είσαι, δεν γίνεται να μην ζηλεύεις αρρωστημένα και να μην σε θλίβει το γεγονός πως εσύ δεν κατάφερες να γίνεις κάτι σπουδαίο και ο μικρός αδερφός σου σκίζει.

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε τις κορυφαίες ελληνικές σειρές σε γραφικές παραστάσεις

Παπακαλιάτης και Απαράδεκτοι μέσα από γραφήματα και διαφορικές εξισώσεις.

Αυτό που κάναμε ήταν απλό και καμένο. Πήραμε ελληνικές σειρές που αποκλείεται να μην έχεις δει και προσπαθήσαμε να τις μετατρέψουμε σε γραφήματα. Αν όχι όλη την 'υπόθεσή' τους, έστω κάποια πολύ χαρακτηριστική στιγμή τους.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
Gift Calendar 2018
PROMO
Social Man