ONEFUN

Το Αστικό του Βόλου είναι το πιο κουλ λεωφορείο εκεί έξω

Μια επική διαφήμιση των αστικών συγκοινωνιών Βόλου θέλει να κάνει τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Λατρεύουμε τις πρωτότυπες και ιδιαίτερες διαφημίσεις και κάθε φορά που ένα τέτοιο ‘διαμαντάκι’ εμφανίζεται μπροστά μας, δεν γίνεται παρά να του αφιερώσουμε μερικά λεπτά από το χρόνο μας. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν αρκετά περισσότερα, μιας και το σποτάκι που ετοίμασαν οι αστικές συγκοινωνίες Βόλου για να διαφημίσουν το αστικό τους λεωφορείο παραήταν κουλ και χρειάστηκε να πατήσουμε αρκετές φορές το repeat.

Διαβάστε περισσότερα

Aκόμα και το Netflix βλέπει Μουντομπάσκετ

Ένα tweet όπου η δημοφιλής πλατφόρμα παραδέχεται ότι αυτό το μεσημέρι ανήκει στην Εθνική.

Με ένα tweet που έκανε στις 15:33, μάλλον πάνω στα τρίποντα του Πρίντεζη, το @NetflixGR έδειξε πώς νιώθει παραμελημένο στην τοποθεσία twitter. Για πόσο ακόμα κανείς δεν ξέρει. Ή μάλλον ξέρει. Κατά το απογευματάκι όλοι θα επιστρέψουν στις απλές καθημερινές και καθόλου μουντομπασκετικές τους συνήθειες.

Διαβάστε περισσότερα

8 σκηνές του Νονού που προέβλεψε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Όταν το μελαχρινάκι σε ποτίζει φαρμάκι και σε στέλνει να κοιμηθείς με τα ψάρια.

Θα μου πεις πώς τα προέβλεψε αφού τα τραγούδια του βγήκαν μετά το 1972, πολύ μετά την κυκλοφορία της ταινίας και εγώ θα σε ρωτήσω πόσο σίγουρος είσαι έτσι κι αλλιώς ότι την είδε όταν βγήκε; Μήπως την είδε πολύ αργότερα; Μήπως δεν την είδε ποτέ;

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι μπορείς να την πατήσεις αν στέλνεις σε όλες το ίδιο μήνυμα στο Tinder

Ίσως ήρθε η ώρα να γίνεις λίγο πιο δημιουργικός.

ΟΚ, στο Tinder, άπαξ και γίνει το πρώτο βήμα και έρθει η ώρα του chat, μετράει η καλή ατάκα. Δεκτόν. Αν βρεις όμως μια φράση/ιστορία που έπιασε, δεν χρειάζεται να την επαναλαμβάνεις συνέχεια, ούτε να την κάνεις copy/paste σε κάθε επαφή σου. Η ζωή δεν είναι επεισόδιο του Master of None.

Διαβάστε περισσότερα

Ένας άσχετος από μπάσκετ δίνει συμβουλές στην Εθνική για το Παγκόσμιο

Αν δεν ακολουθηθούν αυτά κατά γράμμα, τότε υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε και το χρυσό.

ΠΡΩΤΟΝ: αμα δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις. ΔΕΥΤΕΡΟΝ: σούταρε-σούταρε κάτι θα μείνει στο τέλος. ΤΡΙΤΟΝ: 100 η αλεπού,101 τα αλεπουδάκια.

Διαβάστε περισσότερα

"Απορώ γιατί σπουδάζετε ακόμα": 5 ινφλουένσερς γελάνε μαζί σας

Celebrities δηλητηριάζουν ψυχές μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση των Βάσεων.

Χθες βγήκαν οι Βάσεις, κλάματα, χαρές, χαμός, πήραν φωτιά τα τηλέφωνα, όλα αναμενόμενα και κλασικά, τα περάσαμε και θα τα περνάμε κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να αποφύγεις τον συνάδελφο που σε πρήζει με τις διακοπές του

5 τρόποι μεταξύ των οποίων υπάρχει και το "χτύπα τον".

Δεν έχεις καμία όρεξη, έχεις γυρίσει στο γραφείο μετά τις διακοπές, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να δουλέψεις κιόλας αυγουστιάτικα, μια χαρά μπορείς να το προσποιηθείς και πολύ καλά θα κάνεις. Ωστόσο, δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι σε ενδιαφέρει το πως πέρασε στις διακοπές του ο διπλανός σου.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO