ONEFUN

Τα 10 είδη του Έλληνα σχολιαστή στο YouTube

Κυκλοφορούν και είναι έξαλλοι.

Είναι οι ήρωες της καθημερινότητάς μας. Πιθανολογώ ότι σε μέλλον όχι πολύ μακρινό  η Google θα καταλάβει ότι μπορεί να κερδίσει περισσότερα λεφτά εκμεταλλευόμενη τους σχολιαστές των βίντεο του YouTube, παρά από τα ίδια τα βίντεο. Εδώ τους παραχώσαμε σε 10 κατηγορίες ξέροντας μεν πως απειλούμαστε από την οργή τους, αναλογιζόμενοι δε το ιστορικό μας καθήκον.

Διαβάστε περισσότερα

Χάρης ή Μπάμπης; Ένα όνομα, δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι

Το ποιο κομμάτι του Χαράλαμπου θα κρατήσεις είναι μια απόφαση που κρίνει το υπόλοιπο της ζωής σου.

Χαράλαμποι υπάρχουν πια στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες και μόνον εκεί. Ο Χαράλαμπος πρέπει να διασπαστεί.  Το ξέρουν οι γονείς, το ξέρει ο νονός, το ξέρει ο παπάς, το ξέρει κι ο Άγιος στον τοίχο της εκκλησίας, όλοι το ξέρουν. Το όνομα που μόλις έχουν δώσει στον μικρό θα αυτοκαταστραφεί αμέσως μετά την έξοδο από την εκκλησία.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Burger King κέρασαν τα McDonald's το τρολάρισμα της χρονιάς

Κάποιος να δώσει στον Kanye West το Big Mac της παρηγοριάς.

Δύσκολο πράγμα το marketing και πολλές φορές άτσαλο. Αρκετές εταιρείες προσπαθούν να το παίξουν 'κουλ' για να περάσουν το μήνυμα που θέλουν και να αυξήσουν τη βάση του κοινού τους, όμως τις περισσότερες φορές, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που επεδίωκαν.

Διαβάστε περισσότερα

Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι δουλειά κάνει η Χριστίνα Μπόμπα

Τσεκάροντας τις φωτογραφίες της.

Είναι παντού, δεν ξέρουμε τον λόγο, αλλά είναι παντού. Και φαίνεται να έχει και πολλά λεφτά. Οπότε αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε γιατί, πώς κι έτσι, ποια είναι, τι ακριβώς κάνει στη ζωή της;

Διαβάστε περισσότερα

Πόσους νεκρούς αφήνει πίσω της η Τατιάνα κάθε εβδομάδα

Παρακολουθήσαμε το 'Μαζί σου' και μετρήσαμε πόσα πτώματα χωράνε σε μια εβδομάδα εκπομπών.

Ας πούμε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι και το ακριβές συνώνυμο της ποιοτικής τηλεόρασης. Εκείνη ήταν άλλωστε που, μαζί με την Χριστίνα Λαμπίρη, καθιέρωσε την λεγόμενη μεσημεριανή ζώνη στα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής τιβί.

Διαβάστε περισσότερα

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το μούσι, είναι πλέον πραγματικότητα

Κάτι τερματίστηκε στο κοντέρ της χιψτεριάς.

Είναι νωρίς να μιλάμε για τα Χριστούγεννα και τους στολισμούς, μαζί σου. Όμως. Αν τυχόν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ήδη μετράνε αντίστροφα για την έλευση του Άγιου Βασίλη, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και στολίζουν μέχρι και την τουαλέτα τους, η παρακάτω είδηση σε αφορά, ειδικά αν έχεις και μούσι.

Διαβάστε περισσότερα

O Conor McGregor μάς χάρισε το blooper της σεζόν

Η χειρότερη μπαλιά στην ιστορία του αμερικάνικου ποδοσφαίρου είναι γεγονός.

Παρά την ήττα του από τον Khabib Nurmagomedov και τα όσα διάβασες στο κείμενο που τον περιγράφει να πλακώνεται με 5 Έλληνες διάσημους, ο Conor McGregor είναι το απόλυτο αφεντικό στο UFC.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man