ONEFUN

Πώς θα ήταν και οι άλλες γιορτές αν τις γιορτάζαμε όπως τα Χριστούγεννα

Άντεχες ενάμιση μήνα 25η Μαρτίου;

Μπορεί να το ξεχνάμε αλλά τα Χριστούγεννα είναι μόνο μια μέρα. Μόνο μια μέρα που κρατάει 24 ώρες και ξεκινάει την ίδια ώρα με όλες τις υπόλοιπες και τελειώνει την ίδια ώρα, πάλι με όλες τις υπόλοιπες. Και αντί για μια μέρα, εμείς τα γιορτάζουμε για ενάμιση μήνα. Πάρα πολύ λογικό.

Διαβάστε περισσότερα

10 new age καλές πράξεις που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα

Αφήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να μπει μέσα σας.

Η νέα τάξη ηλεκτρονικών πραγμάτων αλλάζει τα δεδομένα και βάζει στο παιχνίδι συμπεριφορές που πριν κάποια χρόνια δεν φανταζόμασταν.

Διαβάστε περισσότερα

He's coming home: Άγγλος πιτσιρικάς τηλεμεταφέρεται σε ζωντανή μετάδοση

Να ένας καλός τρόπος να εγκαταλείψει η χώρα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι και οι πιο ήσυχοι για την Αγγλία, με τις ζυμώσες για το περιβόητο Brexit να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και τη θέση της Τερέζα Μέι να κρίνεται πιο επισφαλής από ποτέ. Πλέον, απομένει να δούμε με ποιον τρόπο και ποιους όρους θα λάβει χώρα η περιβόητη αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την λύση της τηλεμεταφοράς να βρίσκεται πια για τα καλά στο τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιβίωσης για ψυχαναγκαστικούς τα Χριστούγεννα

Δίνουμε λύσεις στους εφιάλτες των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και φέρνουν μαζί τους ένα σωρό εφιάλτες και λάθη. Πράγματα που πρέπει να γίνονται σωστά, γιατί έτσι πρέπει να είναι τα Χριστούγεννα και έτσι μας τα έμαθε η οικογένεια και οι ταινίες μας. Εκπροσωπώντας λοιπόν τους Sheldon, τις Mόνικες και τους Monk αυτού του κόσμου, δίνω λύσεις στις μεγάλες γιορτινές κρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όσο μιλάμε, το Youtube θα αποκτήσει νέο most disliked video όλων των εποχών

Spoiler Alert: πρόκειται για video του επίσημου λογαριασμού του.

πό το 2010 το επίσημο κανάλι του youtube έχει ξεκινήσει μια παράδοση να βάζει στο τέλος του χρόνου  ένα wrap up video με τα κορυφαία στιγμιότυπα της χρονιάς που πέρασε. Το έκανε και φέτος, την Πέμπτη που μας πέρασε. Will Smith, Fortnite, K-pop, Molly Burke και τα λοιπά και τα λοιπά. Ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό που συνήθιζαν να είναι.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

Ο Θεός του YouTube ανταμείβει αυτούς που καίγονται, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ YOUTUBE ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ. Όταν έπεσα πάνω στο βίντεο που ακολουθεί σε κάτι γραμμές από τώρα, ούρλιαζα αυτάρεσκα. Είχα σηκωθεί όρθιος και φώναζα ότι υπάρχει ο Θεός, υπάρχει η Παναγία και αγαπάνε όσους περνάνε τη μέρα τους βλέποντας Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ στο ίντερνετ.

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η αλήθεια για τα Τρίκαλα

Ο stand up κωμικός, Αριστοτέλης Ρήγας, σε μια εξομολόγηση για την πόλη όπου γεννήθηκε και για την Αθήνα, όπου πλέον ζει.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας, μια επαρχιακή πόλη, τότε, των 70 χιλιάδων κατοίκων. Τώρα έχουν φτάσει τις 90 χιλιάδες λένε, αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και όντως οι Τρικαλινοί και οι Τρικαλινές 'got bussy' στο διάστημα της απουσίας μου ή αν το κάνουν σε φάση 'greek statistics' και μετράνε και τον πληθυσμό της Κουτσούφλιανης Τρικάλων.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO