ONEFUN

Στο μυαλό ενός αρνιού λίγο πριν το Πάσχα

Πραγματικά, τι μπορεί να πάει στραβά αυτές τις μέρες;

Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε σήμερα στο μαντρί μας. Ο ήλιος λάμπει και το χορτάρι έχει μεγαλώσει για τα καλά, σχεδόν χαϊδεύει τα αμελέτητά μου. Συγγνώμη αν γίνομαι σιχαμένο, φαντάζομαι δεν θέλετε καν να κάνετε εικόνα τέτοια πράγματα, δεν ξέρω τι σκεφτόμουν.

Διαβάστε περισσότερα

10 πράγματα που είναι spoilers μόνο για όσους ζουν σε σπηλιά

Αυτά τα spoilers δεν θα καταστρέψουν πραγματικά τίποτα.

Όλη αυτή η μανία με το Game of Thrones έχει οδηγήσει συμπληρωματικά και σε μια παράπλευρη συζήτηση για το ηθικό κομμάτι των spoilers. Από πότε είναι σωστό να φτιάξεις ένα meme βασισμένο στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Αν ο άλλος έχει καθυστερήσει 2 βδομάδες να δει επεισόδιο, φταίμε εμείς που του σποϊλεριάσαμε ότι ο John Snow αναστήθηκε;

Διαβάστε περισσότερα

O Jason Momoa ξυρίστηκε και η γη σείστηκε

Ο Khal Drogo ξύρισε το μούσι που διατηρούσε από το 2012.

Ο Jason Momoa, γνωστός και αγαπημένος μας από τον ρόλο του ως Khal Drogo, αλλά και ως Aquaman, αποφάσισε να ξυριστεί μετά από εφτά χρόνια για καλό σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα

Αν στο Game of Thrones έπαιζαν οι Έλληνες ηθοποιοί των 90s

Αντικαταστήσαμε τους ήρωες του Westeros με τους καλτ ήρωες του Μανούσου Μανουσάκη και του Φώσκολου του Νίκου.

Μόνο από τα τσιγγανοβουκολικά έπη του Μανούσου Μανουσάκη και το φωσκολικό σύμπαν, έχουν περάσει τόσο μεγάλες μορφές, που θα αρκούσαν για να ολοκληρωθεί το πόνημα μας. Αν και το μεγαλύτερό τους κατόρθωμα ήταν ότι προμήνυαν την εμφάνιση ακόμη μεγαλύτερων τεράτων υποκριτικής, τεράτων όπως του Τότσικα του Αποστόλη και του Τσιμιτσέλη του Γιάννη.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το cringe και 9 πράγματα που σίγουρα θα στο προκαλέσουν

Η πιο σπαστική αλλά και πιο απαραίτητη λέξη του 2019.

Το αδιανόητο ξύλο που πέφτει για τον γλωσσικό δανεισμό δεν είναι καθόλου καινούργιο. Οι λόγοι του γλωσσικού δανεισμού επίσης είναι άπειροι και η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται καθόλου αυτός ο χώρος για να τους αναλύσουμε. Ένας από τους όρους που δανειστήκαμε τα τελευταία χρόνια είναι ό όρος cringe, τον οποίον πολύ γρήγορα ελληνοποιήσαμε: κριντζάρω, κριντζάρισμα, κριτζαρίας (το τελευταίο δικό μου, ο τύπος που προκαλεί συχνά το cringe). Τι είναι όμως τελικά αυτό το cringe;

Διαβάστε περισσότερα

Τι λένε οι Έλληνες ινφλουένσερς στο Instagram και τι πραγματικά εννοούν

Η αλήθεια πίσω απ' τις τραγικές φωτογραφίες τους.

Εμείς όμως, επειδή δεν θέλουμε να σε πιάνουν κορόιδο οι ντανοπετρετζίκηδες, καθίσαμε και αποκωδικοποιήσαμε όλα αυτά που σου λένε με τις φωτογραφίες και τις παραπολυψαγμένες λεζάντες τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ο πιο μπουζουξίδικος αγώνας ποδοσφαίρου δόθηκε το 2000 στη Θεσσαλονίκη

Καρράς και Γονίδης μοιράζουν νοσταλγία με τις ντρίμπλες και τα τσαλιμάκια τους.

Καλλιτέχνες λαϊκού ρεπερτορίου, που δεν μπορείς να τους φανταστείς χωρίς κοστούμι και γαρύφαλλα, έκρυψαν τις αρχοντικές κοιλιές τους κάτω από αθλητικές περιβολές και πρόσφεραν στιγμές ναμπλ ντοτ μαγείας.

Διαβάστε περισσότερα
5 6 7 8 9 10 11
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO