Αν οι παίκτες της τραγικής Εθνικής του '94 είχαν Instagram

Οι photos που θα ανέβαζαν από το Μουντιάλ οι cult ημίθεοι.
SHARES

Πώς θα ήταν η περιπέτεια της Εθνικής Ελλάδος στο πρώτο Μουντιάλ που πάτησε ποτέ το ποδοσφαιροπάπουτσό της, αν υπήρχε Instagram το 1994; Πώς θα την κατέγραφαν οι μύθοι που πήρε μαζί του ο Αλκέτας Παναγούλιας για να μαγέψουν τον πλανήτη;

Αυτό αναρωτηθήκαμε για κάποιο απροσδιόριστο λόγο και είπαμε να δώσουμε μόνοι μας την απάντηση, Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει, δηλαδή η φάση.

Δες τις φωτογραφίες που θα ανέβαζαν ο Τσιαντάκης, ο Νιόπλιας, ο Στέλιος Μανωλάς και μερικοί ακόμα από τις ΗΠΑ, αν υπήρχαν smartphones το μακρινό 1994 (και κατέγραφαν τις δύσκολες στιγμές τους).

Τσέκαρε:

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

~~~

> Από τις 14 Ιουνίου και ως τις 15 Ιουλίου, το Oneman ζει, αναπνέει και γράφει για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Και τρώει μουντιαλικά και πλουσιοπάροχα γεύματα με αυθεντικό γύρο Nostimost, ιδανικά για να συνοδεύουν μεγάλα ποδοσφαιρικά ματς και μεγάλες συζητήσεις για μπάλα.

> Σήμερα, απόλαυσε τους αγώνες σου με με λαχταριστά σπιτικά πιτόγυρα. Για τέσσερα τυλιχτά, θα χρειαστείς μία συσκευασία ελληνικού γύρου Νostimost, περίπου 5' λεπτά προετοιμασίας και άλλα 5' ζέσταμα στο φούρνο. Ιδανική παρέα για να δεις απόψε το Γαλλία-Αργεντινή!

Share
 

24Media Network

Η αλήθεια του Μαρινάκη

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος διαβάζει πίσω από τις λέξεις της συνέντευξης Βαγγέλη Μαρινάκη για τον... δανεικό Θωμά Μητρόπουλο, το "no politika", τις σχέσεις με τις διάφορες Κυβερνήσεις, την οικογένεια Κόκκαλη και το "αύριο" του Ολυμπιακού.

Η πικρή αλήθεια που δεν παραδεχόμαστε για το VAR

Με αφορμή τους συνεχείς 'αχταρμάδες' στα ποδοσφαιρικά ματς που το VAR ζει και βασιλεύει, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναλύει το μπάχαλο μιας εφεύρεσης που δεν μπορεί να φέρει την απόλυτη δικαιοσύνη.

"Καρφί" από τη Μαδρίτη

Ο Πιτίνο απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ και άφησε υπονοούμενο για τον Ολυμπιακό, μιλώντας πριν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man