ORIGINALS

Ένα εκατομμύριο Αμερικανοί ετοιμάζουν ντου σε μέρος που κρύβουν εξωγήινους

Οι στρατιώτες τους λένε "μην τολμήσετε" και το θέμα σοβαρεύει περίεργα.

Αδιανόητες καταστάσεις από Αμερικανολιακόπουλους που απειλούν ότι στις 20 Σεπτεμβρίου, τα ψέματα τελειώσανε, έρχεται ντου μεγαλειώδες και αναπόφευκτο στο ‘Area 51’, το μέρος που εδώ και δεκαετίες θρυλείται ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει ό, τι αποδείξεις έχει βρει για την ύπαρξη εξωγήινων.

Από UFO που έχουν καταρριφθεί μέχρι πτώματα τριτοξάδερφων του ET, που έχουν υποβληθεί και συνεχίζουν να υποβάλλονται σε ένα σωρό πειράματα.

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε με ένα event στο Facebook (πώς αλλιώς;), το ‘Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us’, και σύντομα μάζεψε λαό που δεν τρόλαρε μόνο, προς μεγάλη απογοήτευση της Γιου Ες Έη Γκόβερμεντ, που πίστεψε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει να κρύβει την αλήθεια απ’ τον κόσμο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ξυπνήσαμε, κύριοι.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν πατήσει ‘attending’, πιστοί στο σλόγκαν του event ότι “δεν μπορούν να μας πιάσουν όλους, αν τρέξουμε όλοι κατά πάνω τους”.

Έχουν χωριστοί μάλιστα σε τρεις κατηγορίες:

α) Στους ‘Naruto’, αυτούς δηλαδή που θα τρέξουν σαν τον άνεμο, κλεμμένο όνομα από τον anime νίντζα Naruto Uzumaki που τρέχει με τα χέρια πίσω (γιατί τόσο νέρντουλες, παιδιά;)

 

β) σ’ αυτούς που θα πετάνε πέτρες (ok, έυκολο αυτό)

γ) και στους Kyles, που πήραν το όνομά τους από έναν Αμερικανό που πάνω στα νεύρα που είχε με τη μαμά του, έριχνε μπουνιές σε τοίχους και φυσικά έγινε meme.

Γενικά, δεν το λες και πολύ τρομακτικό αυτό το συνονθύλευμα, ωστόσο το ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι μεγάλος αριθμός, δεν το παίρνεις αψήφιστα. Και έτσι σκέφτηκε και ο αμερικανικός στρατός, καθώς μιλάμε για το Area 51, ένα μέρος στο οποίο εκπαιδεύεται η Αμερικανική Αεροπορία.

Η εκπρόσωπος της US Air Force, μιλώντας στη Washington Post, προειδοποίησε:

“Η Area 51 είναι ένας ανοιχτός και μεγάλος χώρος εκπαίδευσης της Αμερικανικής Αεροπορίας, και θα θέλαμε να αποθαρρύνουμε τον οποιοδήποτε σκεφτεί να εισέλθει σε ένα μέρος που εκπαιδεύουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας. Η Αμερικανική Αεροπορία είναι πάντα έτοιμη να υπερασπίσει τις ΗΠΑ και τα περιουσιακά της στοιχεία”.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά, αν όντως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, 3 με 6 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η επίθεση, άλλα όλο αυτό, αφήνει πίσω του μερικά υπέροχα memes και αυτό από μόνο του είναι μία κατάκτηση. Δες:

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.