Αυτή η σπάνια διαφήμιση για διακοποδάνειο θα σου θυμίσει τις χειρότερες πασοκικές ημέρες

Ό, τι πιο 'Κώστας Σημίτης' θα δεις σήμερα.
SHARES

Υπήρξε μία μακρινή εποχή -λίγο πριν, και λίγο μετά το 2000-, όπου η τηλεόραση είχε γεμίσει με αθώες διαφημίσεις, οι οποίες σε προέτρεπαν να δανειστείς χρήματα για να πας διακοπές. Μπορεί να έχει περάσει πια στη σφαίρα του αστικού μύθου αυτή η πραγματικότητα, αλλά όντως υπήρξε και δεν ήταν και λίγοι αυτοί που την πάτησαν, φτάνοντας ως το γκισέ της τράπεζας.

Και ευτυχώς έχουν μείνει ακόμα κάποιες διαφημίσεις για να μας τη θυμίζουν, ξεχασμένες, με ελάχιστα views, αλλά εκεί, έτοιμες να μας καταπλήξουν με το όνειρο του χαζονεόπλουτου που μας πουλούσαν.

Σκάψαμε το βαθύ και σκοτεινό YouTube και βρήκαμε κάποιες απ' αυτές για να καταλάβεις ή να θυμηθείς τι παιχνιδάκια έπαιζαν οι τράπεζες με το μυαλό μας, την εποχή του πούρου, της Cayenne και του Σημίτη.

Ακολουθούν επτά βιντατζιές για μερικά απ' τα χειρότερα προϊόντα που έχουν προωθήσει ποτέ τράπεζες σε φτωχούς και μικρομεσαίους. Μπορεί να γελάσεις λίγο με την καλτίλα που αναδύουν, αλλά προς το τέλος λίγη πίεση θα την ανεβάσεις.

Δες:

 

Πέρα απ' αυτήν την καλτίλα όμως, ψάχνοντας πέσαμε και σε μερικά ακόμη διαμαντάκια, που θα ήταν κρίμα να μη σου κάψουμε και μ' αυτά το μυαλό.

Δες άλλη μία υπέροχη διαφήμιση για διακοποδάνειο:

 

Και ακόμη μία:

 

Και εδώ έχουμε πάλι ένα υπέροχο διακοποδάνειο, αλλά αυτή τη φορά για τις διακοπές του Πάσχα:

 

Εκείνη την υπέροχη εποχή μοιράζονταν αβέρτα και τα στιγμιαία καταναλωτικά δάνεια, αυτά που σου έδιναν ένα εκατομμύριο δραχμές μέσα σε μία ώρα, με υπερβολικά υψηλό επιτόκιο. Δες μία απ' τις διαφημίσεις που χρησιμοποιούσαν για να σε πείσουν:

 

Και άλλη μία διαφήμιση για αντίστοιχο ίδιο δάνειο:

 

Και άλλη μία και τελειώσαμε:

 

"Και τέλος πάντων, ποιος σας είπε να ζείτε πάνω απ' τις δυνατότητες σας";

 

Share
 

24Media Network

Λέικερς: Πρωτάθλημα ή καταστροφή

Οι Λέικερς θέλουν να κερδίσουν εδώ και τώρα. Το ρίσκο της ομάδας του Λος Άντζελες που μπορεί να τους οδηγήσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στην καταστροφή.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Ο τελευταίος ρινόκερως

Η ιστορία του Ταμ, του τελευταίου τριχωτού ρινόκερου της Μαλαισίας, που πέθανε κι άφησε πίσω του ένα γενετικό κενό 10.000 ετών.

Social Man
PROMO