Αυτός είναι, ίσως, ο πιο θλιβερός τρόπος για να γνωρίσεις ένα κορίτσι

Η απόλυτη ειλικρίνεια στο Tinder μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.
SHARES

Δεν είναι κακό να έχεις λογαριασμό στο Tinder. Είχαμε κι εμείς άλλωστε. Το θέμα είναι, αφού μπήκες στη διαδικασία να φτιάξεις έναν, να τον κάνεις με όσο καλύτερο τρόπο μπορείς για να πετύχεις το στόχο σου, που για να μπήκες στο Tinder δεν είναι άλλος από το να βρεις ερωτικό παρτενέρ.

Ο Dustin, όταν έφτιαξε το δικό του λογαριασμό, αποφάσισε πως το μεγαλύτερο του προσόν ήταν η ειλικρίνεια και είπε να διδάξει σε όλο το Tinder πως είναι να είσαι ειλικρινής με τον πιο θλιβερό τρόπο που υπάρχει εκεί έξω.

Μεταφράζω κομμάτι του βιογραφικό του στο Tinder, γιατί είναι αμαρτία να μην υπάρχει και στα ελληνικά: ''(...) Μπορεί να είμαι 21 ετών, αλλά η κοινωνική μου ζωή είναι αντίστοιχη με ενός 40άρη'' και ''αν δεν σε εντυπωσιάσει το αμάξι μου, δεν πρόκειται να εντυπωσιαστείς ούτε από την προσωπικότητά μου (...)''.

Αν κάποια στιγμή ο Dustin, ξεμείνει από δουλειά θα του πρότεινα να ασχοληθεί με τις πωλήσεις. Το έχει ο άνθρωπος!

Share
 

24Media Network

Βαλμπουενά: "Θα είμαι πίσω σε δυο εβδομάδες"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Instagram, ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στη δράση σε δυο εβδομάδες. Χάνει οριστικά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το παλεύει για Ξάνθη.

Ετσι έκλεισε ο Χατζηγιοβάνης

Το Sport24.gr έχει τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο για το deal με τον Χατζηγιοβάνη, τα οικονομικά δεδομένα και τι πρόκειται να συμβεί με τους άλλους μικρούς του τριφυλλιού.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO