ORIGINALS

Μαγικές συμβουλές για να την παλέψεις όταν λείπουν οι κολλητοί

Βαριέσαι να βαριέσαι; Σου έχουμε τη λύση.

Είναι οι φίλοι σου εκτός πόλης;

Είσαι εσύ εκτός πόλης;

Είναι εντός πόλης και αυτοί και εσύ, αλλά ‘λείπουν’ αναγκαστικά γιατί άλλος είναι κουρασμένος, άλλος έχει κανονίσει έξοδο με το ζουζούνι του και άλλος θέλει να λιώσει στην ξάπλα μέχρι να τρέξει σαλάκι στο μαξιλάρι;

Μην χαλιέσαι, μαν μου. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να σπάσεις τη βαρεμάρα σου.

Τσέκαρε πχ αυτούς που σου προτείνει ο Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος μπορεί να μην αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα, αλλά όπως και να ‘χει και αυτός βαριέται ελεεινά.

Δες τις λύσεις που σου προτείνει στο βίντεο που ακολουθεί και πίστεψέ μας, θα σε βοηθήσει κι εσένα πολύ, αλλά και τον κάθε άντρα που τον στοιχειώνει το φάντασμα της ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ.

 

Κι έχουμε κι άλλες 5 λύσεις για σένα, για να τις μελετήσεις με το πάσο σου και να διαλέξεις μόνος σου αυτή που σου ταιριάζει. Τσίμπα και μια μπάρα δημητριακών Clusters στο ενδιάμεσο για να πάρεις κουράγιο και ενέργεια (και δύο, αν βαριέσαι πραγματικά πολύ).

1. Άραγμα στο μπαλκόνι

Τι καλύτερο από το καθισιό πάνω στην άβολη καρέκλα, το ελαφρύ σπρώξιμο προς τα πίσω ώστε να βρει τοίχο και το άπλωμα των ποδιώνε πάνω στα κάγελα, ώστε να ψευτοξαπλώσεις άβολα; Τώρα μένεις σε αυτή τη στάση και χαζεύεις την απέναντι πολυκατοικία, με την μπουγάδα της, τα πιτσιρίκια της που ουρλιάζουν, την κίνηση και τα κορναρίσματα από κάτω κτλ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Καλή απόλαυση.

2. Άραγμα σε παγκάκι

Μία εφημερίδα, λίγο ψωμάκι για τα περιστέρια και νιώσε αμέσως 50 χρόνια μεγαλύτερος. Αυτή είναι καλοπέραση. Τράβα στο πιο κοντινό παγκάκι που έχεις δει στη γειτονιά σου και κάτσε να χαζεύεις τους περαστικούς, ζητιανεύοντας για μισό βλέμμα κατανόησης από τύπους που έχουν ξεμείνει κι αυτοί μόνοι στην πόλη. Σπιτάκι μετά, κουβερτούλα και καλή ξεκούραση φιλαράκι μου.

3. Δες τηλεόραση

Τώρα που η TV μας είναι στα χειρότερά της με άθλια ριάλιτι, υπερβαρετά σίριαλ και εκπομπές κουτσομπολιού, που θα έκαναν και τη γειτόνισσά σου τη κυρα-Νίτσα να ντραπεί, είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να χαζέψεις τελείως. Σπάσε τη βαρεμάρα σου με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι και αλλάζοντας τα κανάλια ανά πεντάλεπτο, μέσα σε προσευχές να εμφανιστεί στην οθόνη κάτι που να παλεύεται. 100% επιτυχία.

4. Παίξε κομπολόι

Οδηγίες: Φτιάξε έναν ελληνικό καφέ και κάτσε σε μια άνετη πολυθρόνα σταυροπόδι ή γέρνοντας μπροστά με ανοιχτά πόδια και ακουμπώντας τους αγκώνες σου πάνω στα γόνατά σου. Πάρε το κομπολόι και ξεκίνα το τίκι τάκα, δεξιόστροφα με ξαφνικά αριστερόστροφα ξεσπάσματα και τούμπαλιν. Πολύ ενδιαφέρον επίσης είναι να κάθεσαι να μετράς τις χάντρες μία μία. Αν κάθε φορά ο αριθμός σου βγαίνει ο ίδιος, τότε το κάνεις σωστά. Υπάρχει καλύτερος φίλος από το κομπολογάκι, μωρέ;

5. Ράπαρε μπροστά στον καθρέφτη

Τώρα που είσαι ολομόναχος είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις το στιλ σου το αλήτικο ή αν το έχεις δοκιμάσει ήδη, να το βελτιώσεις. Ξεκίνα με απλές ρίμες, φορώντας χρυσά και προχώρα στην golden age του hip hop, τα 90s. Είσαι ο Τουπάκ, ναι είσαι. Μην αφήσεις κανέναν να σου πει το αντίθετο. Τράβα και βιντεάκι και στείλτο στους φίλους σου να δουν τι χάνουν. Θα τους δείξεις εσύ.