Έτσι αντιδράς όταν πίσω σου ανατινάζεται φορτηγό αλλά εσύ είσαι ο Ryan Reynolds

Άλλο ένα μάθημα κούλνες από τον ηθοποιό.
SHARES

Δύο πράγματα είναι δεδομένα σε αυτή τη ζωή. Πρώτον, ότι οι ταινίες του Michael Bay θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία τρομερά εντυπωσιακή έκρηξη και δεύτερον, ότι κάθε βίντεο που ετοιμάζει ο Ryan Reynolds για να προμοτάρει ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, θα είναι αστείο και πανέξυπνο.

Με αυτά λοιπόν ως κρατούμενα, ένα πρόμο βίντεο του ηθοποιού για το 'Six Underground' το οποίο γυρίζει ο Bay για λογαριασμό του Netflix, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι γαμάτο. Σε αυτό, βλέπουμε τον Καναδό σταρ να μιλάει για τις στιγμές ησυχίας που απολαμβάνει στα γυρίσματα, ενώ πίσω του αναποδογυρίζουν αμάξια και γίνονται εκρήξεις -άλλη μια μέρα στη δουλειά δηλαδή για τον Bay-.

Για την ιστορία, στην ταινία παίζουν επίσης μεταξύ άλλων οι Dave Franco, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona και Corey Hawkins, ενώ στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Rhett Reese και Paul Wernick του Deadpool.

Θα τη δούμε, προφανώς, αλλά προς το παρόν ανυπομονούμε για το επόμενο πρόμο του Reynolds.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Charles Krupa

Share
 

24Media Network

Ολυμπιακός: Έχει εννέα στόπερ και ψάχνει στόπερ

Στον Ολυμπιακό ανήκουν ήδη εννέα κεντρικοί αμυντικοί, αλλά το καλοκαίρι θα επιχειρήσει να αποκτήσει ακόμα δύο, με άμεση προτεραιότητα έναν βασικό. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά.

Πρόταση 1,4 εκατ. ευρώ για Μπεργκ

To 24o Eυαγγέλιο αποκαλύπτει την προσφορά Μπιγκφοράτης ομάδας στον Μάρκους Μπέργκ. Πού υπάρχει διαφορά καθώς και τις 3 ανταγωνίστριες του Ολυμπιακού για Ραβανέλι.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man