AP IMAGES
ORIGINALS

H φάρσα του Jimmy Kimmel με το κέρινο ομοίωμά του είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και κλάψαμε από τα γέλια.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα αστείο video για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα σου. Ε, λοιπόν, σήμερα αυτό μας το χάρισε ο Jimmy Kimmel, ο οποίος στο talk show του έκανε μία από τις πιο επικές φάρσες στους συναδέλφους του.

Το  κέρινο ομοίωμα του Kimmel, το οποίο πλέον θα βρίσκεται στο μουσείο Madame Tussauds Hollywood στις ΗΠΑ, ήρθε στα στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα τη εκπομπής του και τοποθετήθηκε σε άκυρα σημεία, έτσι ώστε κάθε φορά που κάποιος περνούσε από εκεί να έπεφτε πάνω στην creepy φάτσα του κωμικού και παρουσιαστή.

Το αποτέλεσμα; Ξεκαρδιστικό. Ωστόσο, δε σταμάτησαν εκεί. Το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος του video και ήταν στοχευμένο στην ξαδέρφη του Jimmy, την Micki, η οποία εργάζεται εκεί. Αντί για το κέρινο ομοίωμά του, ο Jimmy πήρε ο ίδιος θέση στο δωμάτιο που θα έμπαινε η ξαδέρφη του, παριστάνοντας το άγαλμα.

Αυτή δεν κατάλαβε ότι ήταν ο ίδιος και όταν πήγε να βγάλει σέλφι με το ομοίωμα, τον είδε να κουνιέται και μόνο που δεν έπαθε καρδιακή προσβολή, από τον τρόπο που της προκάλεσε.

Απολαύστε τους: