Η στρατιωτική μπάντα της Αιγύπτου 'σκοτώνει' όποιον εθνικό ύμνο βρει μπροστά της

Ή απλά τα μέλη της έχουν διάθεση για πειραματισμούς.
SHARES

Τα μέλη της στρατιωτικής μπάντας της Αιγύπτου, είναι φαντάζομαι δημόσιοι υπάλληλοι. Και όπως οφείλει να κάνει κάθε δημόσιος υπάλληλος, είναι κι αυτοί λίγο χαλαροί.

Όταν ας πούμε επισκέπτεται το Κάιρο ένας ηγέτης ξένης χώρας και πρέπει να παίξουν τον εθνικό της ύμνο, δεν αγχώνονται ιδιαίτερα. Και να φύγει καμιά νότα, δεν χάλασε ο κόσμος. Καλά να είμαστε, τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Το παράδειγμα του εθνικού ύμνου της Ρωσίας, με τον Πούτιν να κοιτάζει το κενό στραβωμένος όσο η μπάντα δεν μπορούσε να πετύχει ούτε νότα, ήταν αυτό που έκανε διάσημους τους Αιγύπτιους.

Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι επρόκειτο για μια μορφή διαμαρτυρίας προς τη Ρωσία, κάτι που κάνει το όλο σκηνικό ακόμη πιο υπέροχο.

Δεν είναι πάντως το μοναδικό παράδειγμα, αφού η μπάντα έχει κάνει κι άλλες φορές το θαύμα της, με θύματα μερικές ακόμη υπερδυνάμεις. Όπως ας πούμε, τη Γαλλία:

Αλλά και τη Γερμανία:

Μιας και πιάσαμε το θέμα, ας θυμηθούμε και τη μυθική διάλυση του εθνικού ύμνου των Η.Π.Α. από τη μπάντα της Σαουδικής Αραβίας:

Αν δεν μπορείς να τους χτυπήσεις με τα όπλα τους, χτύπα τους με μουσική. Θεοί.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Roger Anis

Share
 

24Media Network

Oλυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0: Εκρηκτικός και ενθουσιώδης, έστειλε μήνυμα στην Πλζεν

Ένας ενθουσιώδης Ολυμπιακός σκόραρε τρις στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε σε άνετο 3-0 κόντρα στην Φόρεστ στο "Καραϊσκάκης", μία εβδομάδα πριν την μάχη με την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League (VIDEOS).

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO