ORIGINALS

He’s coming home: Άγγλος πιτσιρικάς τηλεμεταφέρεται σε ζωντανή μετάδοση

Να ένας καλός τρόπος να εγκαταλείψει η χώρα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι και οι πιο ήσυχοι για την Αγγλία, με τις ζυμώσες για το περιβόητο Brexit να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και τη θέση της Τερέζα Μέι να κρίνεται πιο επισφαλής από ποτέ. Πλέον, απομένει να δούμε με ποιον τρόπο και ποιους όρους θα λάβει χώρα η περιβόητη αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την λύση της τηλεμεταφοράς να βρίσκεται πια για τα καλά στο τραπέζι.

Ναι, καλά διάβασες, της τηλεμεταφοράς. Αν κρίνουμε από ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο Νησί, ένας πιτσιρικάς έχει ανακαλύψει τον τρόπο να τηλεμεταφέρεται, αφού εμφανίζεται από το πουθενά την ώρα που Αγγλίδα έκανε δηλώσεις για την παραμονή της πρωθυπουργού στην Downing Street στην κάμερα του BBC. Ο μικρός, απλά εμφανίζεται στο πλάνο να κρατάει το χέρι της μητέρας του πριν χαθεί εκ νέου στον ορίζοντα.

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από την πρώτη στιγμή, ήταν πολλά. Ταξιδιώτης από το μέλλον που ήρθε να σώσει τη χώρα, γκλιτς στο Μάτριξ, ιλλουμινάτοι. Φυσικά, υπάρχει και μια λογική εξήγηση, που αναφέρει ότι το βίντεο δέχθηκε επεξεργασία ώστε να φαίνεται ότι η γυναίκα χαμογελάει στο τέλος, και λόγω αυτού του μοντάζ, το παιδάκι φαίνεται να εμφανίζεται από το πουθενά. Αλλά σιγά μην πιστέψουμε μια τέτοια βαρετή και ξενέρωτη εκδοχή.

Επόμενη αποστολή του μικρού, να τηλεμεταφερθεί στον ημιτελικό του Μουντιάλ και να αποσοβήσει τα γκολ των Κροατών.