Ήρωας πάει την κοπέλα του ραντεβού εκεί που γνωρίστηκαν, στα γραφεία του Tinder

Για όποιον πιστεύει ότι δεν υπάρχουν πια πρίγκιπες.
SHARES

Τίμιος 24χρονος ονόματι Wyatt, γνωρίζει 20χρονη κοπέλα ονόματι Annika, ερωτεύονται, γίνονται ένα όμορφο ζευγάρι και ζουν χαρούμενοι και αγαπημένοι. Για να γιορτάσει τον έρωτά τους, ο Wyatt κανονίζει ταξίδι στο Λος Άντζελες, που περιλαμβάνει την παρακολούθηση συναυλίας των Belmont και διάφορες επισκέψεις στα αξιοθέατα της πόλης της Καλιφόρνια.

Αλλά είπαμε, ο νεαρός είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός και συνδυάζει το ταξίδι με επίσκεψη στο μέρος που ξεκίνησαν όλα. Κι επειδή το μέρος αυτό ήταν το Tinder (όπως συμβαίνει με πολλά ζευγάρια σήμερα), ε, τι να κάνουν τα παιδιά, πάνε μια βόλτα από τα κεντρικά της εταιρείας στο L.A, η οποία γέννησε κι αυτή τη σούπερ ρομαντική φωτογραφία:

Χειροκροτάμε τον Wyatt και ελπίζουμε ειλικρινά να παντρευτεί την Annika κι αυτή η φώτο να κοσμεί για πάντα το σαλόνι τους. Άξιοι.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Share
 

24Media Network

 

Photos

Bond25: Παίζει ο Rami Malek τον Dr. No;

Νέα θεωρία υποστηρίζει ότι στο 'No Time to Die', ο οσκαρικός Malek θα υποδυθεί τον 1ο Bond villain που γνωρίσαμε ποτέ. Δες τον στις πρώτες 8 φωτογραφίες της ταινίας και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου.

POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO