ORIGINALS

Ήρωας προσπαθεί να σκοτώσει κατσαρίδες, ανατινάζει το σπίτι του

Μόλις λάβαμε και την τελευταία απόδειξη ότι οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν για πάντα.

Φαντάζομαι έχει φτάσει στ’ αυτιά σου ο αστικός μύθος πως σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης, το μοναδικό είδος που θα επιβιώσει θα είναι οι κατσαρίδες. Ένας μύθος ο οποίος μέχρι ένα βαθμό μάλιστα ισχύει, όπως μας απέδειξαν σε ένα από τα επεισόδιά τους οι Mythbusters.

Για να είμαστε πάντως ειλικρινείς, κι εμείς δεν βοηθάμε ιδιαίτερα με τις πράξεις μας, αφού κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αφήσουμε τον μάταιο τούτο κόσμο πριν από τα συμπαθή (λολ) έντομα.

Πρώτος και καλύτερος, ένας φίλος από το Queensland της Αυστραλίας, ο οποίος εντόπισε μερικές κατσαρίδες να σουλατσάρουν στην κουζίνα του σπιτιού του. Επιδεικνύοντας σπάνια αντανακλαστικά, ο Μαγκάιβερ Αυστραλός αποφάσισε να ψεκάσει την κατοικία του με εντομοκτόνο και στη συνέχεια να ανάψει ένα σπίρτο. Χαραμίζεται τέτοιο μυαλό.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί έκρηξη( σοκ), η οποία κατέστρεψε κουζίνα, παράθυρα και τοίχους, τραυματίζοντας και τον ίδιο, ενώ ευτυχώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του που βρίσκονταν στο σπίτι, απέφυγαν τον τραυματισμό.

Όσο για τις κατσαρίδες, δήλωσαν μεν σοκαρισμένες, όμως χαίρουν άκρας υγείας και ήδη κάνουν τα πλάνα τους για όταν αφανιστεί η ανθρωπότητα.

Πηγή: Buzzfeed