ORIGINALS

Κλέφτες κρυφτείτε! Ο Shaquille O’Neal θα γίνει σερίφης

Μέχρι και σλόγκαν έχει βρει, ο άνθρωπος δεν κάνει καθόλου πλάκα.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, ο ένας και μοναδικός Shaquille, ορκίστηκε τιμητικά βοηθός σερίφη του Henry County, που βρίσκεται λίγο έξω από την Ατλάντα.

Θα περίμενε κανείς πως μετά την εθιμοτυπική αυτή ορκωμοσία, ο θηριώδης πρώην σέντερ θα συνέχιζε την κανονική ροή της ζωής του, κοροϊδεύοντας τον JaVale McGee και τους άλλους παίκτες του ΝΒΑ μέσα από το υπέροχο ‘Shaqtin a fool‘.

 

Αλλά όχι φυσικά, γιατί είναι o Shaq και δεν πρόκειται να κάνει κάτι τόσο κοινότυπο. Ο μύθος αυτός λοιπόν, ψήθηκε τόσο πολύ από την εμπειρία που σκέφτεται πολύ σοβαρά να κατέβει για σερίφης το 2020, είτε στην Georgia είτε στην Florida, όπου και διαθέτει σπίτια.

Για να είμαστε δίκαιοι, τα νέα δεν είναι τόσο απρόσμενα, αφού ο Shaquille έχει υπηρετήσει ως έφεδρος σε αρκετά αστυνομικά τμήματα, ενώ δύο θείοι του είχαν υπηρετήσει στο σώμα.

Δεν έχει να κάνει με την πολιτική, αλλά με το να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά. Όταν μεγάλωνα, οι άνθρωποι αγαπούσαν και σέβονταν τους αστυνομικούς και τους βοηθούς και θέλω να είμαι αυτός που θα το φέρει πίσω“, σχολίασε ο ίδιος και συμπλήρωσε “Ξέρω πώς να τρέξω μια ομάδα. Θα βάλω γύρω μου πιο έξυπνους και έμπειρους ανθρώπους από μένα“.

Μέχρι και το σλόγκαν έχει βρει ο άνθρωπος: “Shaq για σερίφης! Back to the old school“. Εμείς πάντως ψηφίζαμε.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Mark J. Terrill