Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η πιο φλώρικη ληστεία στην ιστορία

Εντάξει, η προσπάθεια μετράει, ας είμαστε δίκαιοι.
SHARES

Κλασική σκηνή σε κάθε ταινία που σέβεται τον εαυτό της: ο επίδοξος κλέφτης στέκεται έξω από τον στόχο του, προσπαθώντας να εμψυχώσει τον εαυτό του, μέχρι να βρει τη δύναμη να μπουκάρει και να εκτελέσει την ληστεία, όπως την έχει σχεδιάσει στο μυαλό του.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε στο μυαλό του αυτός ο φίλος από την Αυστραλία, πάντως σίγουρα δεν προετοιμάστηκε για το τραγελαφικό περιστατικό που δημοσίευσε η αστυνομία του Queensland. Ο επίδοξος ληστής, μπαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ ξυπόλητος, βγάζει ένα μεγάλο μαχαίρι, κάτι λέει στον ταμία και απομακρύνεται άδοξα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, ο άνδρας, γύρω στα 25, ζήτησε από τον υπάλληλο μετρητά, προφανώς εισέπραξε αρνητική απάντηση και αποχώρησε άπραγος, κρατώντας την μικρή κόκκινη πλαστική σακούλα του.

Ποιος ξέρει, ίσως παρακάλεσε και δεν του έκανε ο ταμίας το χατήρι, ίσως δεν ήταν αρκετά πειστικός, ίσως απλά ήταν ο πιο ευγενικός ληστής στην ιστορία. Θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει έστω μια μικρή σοκολάτα φεύγοντας, έτσι για το γαμώτο. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.

Share
 

24Media Network

Φευγάτος απ' τον Μάη

Ο Νεϊμάρ δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και το εξώφυλλο της "Sport" γράφει για "επανάσταση" του Βραζιλιάνου που ζήτησε απ' τον Μάιο να φύγει.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO