Μόνο σέβας για την πιο σπουδαία γηπεδική πατέντα 'βρωμιάς'

Ποτέ πια η παρακολούθηση ενός αγώνα δεν θα είναι η ίδια.
SHARES

'Έχει πατενταριστεί αυτό το αριστούργημα;' ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, μόλις αντίκρισα το παρακάτω tweet του Freddos και πήγα μέχρι τη βιβλιοθήκη για να βρω το βιβλίο με τις ευρεσιτεχνίες του 2017.

Προφανώς, δεν έχω τέτοιο βιβλίο στο σπίτι μου. Οπότε, μόλις το συνειδητοποίησα, συνέχισα να χαζεύω το συγκεκριμένο tweet, προσπαθώντας ν' αντιληφθώ το μεγαλείο της σύλληψης του παλικαριού -γιατί περί παλικαριού πρόκειται- της φωτογραφίας. Με δύο απλές κινήσεις- γιατί όπως θα 'αναλύσουμε' παρακάτω- τόσες χρειάστηκε, πέτυχε ένα combo χτύπημα άνεσης και απόλαυσης στην καρδιά όλων των φιλάθλων που πηγαίνουμε τόσα χρόνια στα γήπεδα.

Τρύπησε με το καλαμάκι του αναψυκτικού το χαρτόνι που περιλαμβάνει τις κοτομπουκιές και τις τηγανητές πατάτες και στη συνέχεια έβαλε από κάτω του το ποτήρι, ώστε το φαγητό του να στηρίζεται εκεί. Με ένα, λοιπόν, χέρι απόλαυσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτά που οι υπόλοιποι δυσκολευόμαστε να πετύχουμε και με τα δυο μας χέρια.

Ας του σφίξει κάποιος εγκάρδια το αριστερό.

Share
 

24Media Network

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

 

Σινεμά

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει όντως σέξι μια ερωτική σκηνή

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

PROMO
Social Man