AP Images
ORIGINALS

O Conor McGregor μάς χάρισε το blooper της σεζόν

Η χειρότερη μπαλιά στην ιστορία του αμερικάνικου ποδοσφαίρου είναι γεγονός.

Παρά την ήττα του από τον Khabib Nurmagomedov και τα όσα διάβασες στο κείμενο που τον περιγράφει να πλακώνεται με 5 Έλληνες διάσημους, ο Conor McGregor είναι το απόλυτο αφεντικό στο UFC. Ελάχιστοι συνανθλητές του έχουν το σθένος και το μέγεθος να τα βάλουν μαζί του ενώ ακόμη πιο λίγοι είναι εκείνοι που έχουν καταφέρει να τον κερδίσουν.

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής του MMA σε μία χιλιοστή επίδειξη αλαζονείας, θέλησε να αποδείξει ότι ξέρει και από football. Κατά τη διάρκεια ενός εντός έδρας αγώνα των Dallas Cowboys, o McGregor παράτησε στα κρύα του λουτρού τον ιδιοκτήτη της ομάδας και με ‘ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ’ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ρίξει μία μπαλιά για κλάματα. Από μια άποψη, καλύτερα να είχε παραμείνει στο πλευρό του διάσημου φίλου του.

Με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του, σχημάτισε τη γνωστή ζόρικη φάτσα του και εκσφενδόνισε την μπάλα με τον πιο γελοίο, με τον πιο ‘φόκιν’ τρόπο που έχει εκσφενδονίσει ποτέ κανείς μία μπάλα. Φυσικά, γνώριζε το άγριο διαδικτυακό πείραγμα που θα ακολουθούσε αλλά ο Mc Gregor ως γνωστόν δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαλακώσει τη δημόσια εικόνα του με σκοπό να προμοτάρει ένα καινούριο προϊόν του.

Όπως άφησε ο ίδιος να διαρρεύσει μετά τα γιουχαρίσματα και το αδιανόητο τρολάρισμα που εισέπραξε στα social media, η επιεικώς αποτυχημένη του ρίψη έγινε στα πλαίσια της προώθησης του ‘Proper 12 Irish whiskey’. Δεδομένου ότι η διαφήμιση θα σκίσει, είναι αρκετά πιθανό να τον δούμε σύντομα να δοκιμάζει τις δυνάμεις του και σε κάποιο άλλο άθλημα. Αρκεί να μείνει μακριά από το κρίκετ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν είναι και ό,τι χειρότερο έχουμε δει αυτό το μήνα από διάσημο επαγγελματία αθλητή. Υπάρχουν και χειρότερα. Όπως αυτή η σέντρα-παρωδία του Romero Lukaku μετά την απελπιστική προσπάθεια να κοντρολάρει την μπάλα.

Κεντρική Φωτογραφία: AP IMAGES