Ο Έλβις ζει κι έγινε ρεπόρτερ στην ΕΡΤ

Γιατί το ρεπορτάζ της Βουλής έχει άλλη χάρη αν το πεις τραγουδώντας.
SHARES

Άλλο ένα τυπικό ρεπορτάζ από τη Βουλή τελειώνει. Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης, τι απάντησε ο Υπουργός Ενέργειας. Ρουτίνα. Άλλη μια μέρα στη δουλειά. Όχι όμως για τον κοινοβουλευτικό συντάκτη της ΕΡΤ, Λάμπρο Παναγιώτου, ο οποίος όπως φαίνεται, είναι τυπάρα και δεν χάνει ποτέ το κέφι του.

Γι' αυτό, μόλις τελείωσε την ανταπόκρισή του από το χώρο του κοινοβουλίου για λογαριασμό του δελτίου της ΕΡΤ, θεωρώντας πως δεν βρίσκεται πια στο πλάνο, άρχισε να παριστάνει ότι τραγουδάει και χορεύει, με σκέρτσο και ύφος που θα ζήλευε ακόμα κι ο Έλβις.

Πραγματικά, εύγε, ζηλεύουμε το κέφι και την όρεξή του και θα θέλαμε να τον έχουμε συνάδελφο. Σκέψου τον να σε καλημερίζει το πρωί χορεύοντας, να σου φέρνει καφέ τραγουδώντας και να σου δίνει ρεπορτάζ με πιρουέτες. Μαγεία. Μέχρι τότε, μήπως να του δώσετε ρόλο παρουσιαστή σε κάποιο show;

Share
 

24Media Network

Τα γκολ του Ch. League

Το Champions League 2018-2019 ξεκίνησε την Τρίτη (18/9). Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα γκολ που έχουν σημειωθεί στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί.

Ο γρίφος του Μαρίνου

Ανακατεύει την τράπουλα της ενδεκάδας της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης και ετοιμάζει εκπλήξεις για τον αγώνα με τον Άγιαξ. Οι δυο εκδοχές στο γρίφο του τεχνικού της Ένωσης.

 
PROMO
Social Man