ORIGINALS

Ο κροίσος Τσάντλερ από τα ‘Φιλαράκια’ έχει το πιο ακριβό διαμέρισμα στο L.A.

Το σπίτι του ηθοποιού, Μάθιου Πέρι, είναι προς πώληση και κοστίζει 35.000.0000 δολάρια. Ρίξε μια ματιά στο εσωτερικό του.

Χρυσή αποδείχθηκε η συμμετοχή των πρωταγωνιστών του καστ των Friends πριν 25 χρόνια, μιας και όλοι τους έγιναν εκατομμυριούχοι. Η αγαπημένη μας εξάδα εισέπραττε 75.000 δολάρια το επεισόδιο τις πρώτες τρεις σεζόν, το ποσό ανέβηκε στα 85.000 δολάρια την επόμενη, στα 100.000 την έκτη και έφτασαν να παίρνουν μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο στις δύο τελευταίες σεζόν της θρυλικής σειράς.

Ο Μάθιου Πέρι, ο αστείος και ατσούμπαλος Τσάντλερ Μπινγκ, αποφάσισε να επενδύσει μέρος αυτών των χρημάτων σε ένα τεράστιο και πολυτελέστατο ρετιρέ στο Λος Άντζελες, το οποίο τον τελευταίο μήνα το έβαλε προς πώληση για ένα ποσό που αγγίζει τα 35.000.000 δολάρια και θεωρείται ως το πιο ακριβό διαμέρισμα της πόλης σύμφωνα με το Forbes.

Το Penthouse40, γνωστό και ως η ‘Έπαυλη στον ουρανό’, βρίσκεται στο 40ο όροφο του κτιρίου The Century στο Λος Άντζελες και αγοράστηκε από τον Πέρι το 2017 για 20 εκατομμύρια δολάρια. Μαζί με τον αρχιτέκτονα Σκοτ Τζόις και τον διακοσμητή LM Παγκάνο, όμως, ανακαίνισαν πλήρως τα τελευταία δύο χρόνια το διαμέρισμα, συνολικής έκτασης 9.290 τετραγωνικών μέτρων.

Διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, οκτώ μπάνια, τέσσερις βεράντες, αίθουσα κινηματογράφου και ένα έξτρα master δωμάτιο με τζάκι, καθιστικό και κρεβάτι. Παράλληλα, υπάρχει πισίνα, σπα, γυμναστήριο και μια μεγάλη τραπεζαρία.

Περιττό να πούμε ότι διαθέτει και θέα που βλέπει όλο το L.A. και κόβει την ανάσα, έτσι; Μάλλον, ο Joey θα ήθελε πολύ να συγκατοικήσει μαζί του σε αυτό το διαμέρισμα.

***

Και μην ξεχνάς! Αν κι εσύ δεν έχεις βγει ακόμα από το μυαλό του John Malkovich, άκου το POP για τις Δύσκολες Ώρες με καλεσμένο τον ίδιο τον θρυλικό ηθοποιό.