ORIGINALS

O Ross από τα ‘Φιλαράκια’ εθεάθη να κλέβει μπίρες στην Αγγλία

Μέχρι και η αστυνομία λύγισε από τα γέλια.

Το αστυνομικό τμήμα του Blackpool (περιοχή της Αγγλίας) είναι τις τελευταίες ώρες το πιο διάσημο και viral αστυνομικό τμήμα σε όλο τον πλανήτη. Στην απέλπιδα προσπάθειά του να ταυτοποιήσει έναν ακόμη δράστη, ανέβασε τη φωτογραφία του στα social media φροντίζοντας βέβαια να δώσει μία χουμιοριστική διάθεση στην όλη υπόθεση. Ο λόγος; O φερόμενος ως δράστης μοιάζει τόσο πολύ με τον Ross από τα Φιλαράκια που σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι ο χαμένος δίδυμος αδερφός του.

Όμως, ο κατά κόσμον David Schwimmer δεν έχει κάποιον δίδυμο αδερφό που ένα τυχαίο πρωινό βγήκε να πάρει τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Στην πραγματικότητα, ο λήστης που ποζάρει συγκρατημένα στο φακό όχι μόνο δεν κατάφερε να αποφύγει τα αδιάκριτα κύτταρα της κάμερας, αλλά επιπλέον βλέπει σύσσωμο το Twitter να διακωμωδεί τη συγκλονιστική του ομοιότητα με τον Ross.

Οι φανατικοί χρήστες του Twitter αντιλήφθηκαν άμεσα ότι ο άνδρας που μεταφέρει παράνομα ένα στόλο από τενεκεδάκια θα μπορούσε -σε ένα πιο χιουμοριστικό σύμπαν- να είναι ακόμη και ο ίδιος ο Ross. Κάνοντας μάλιστα επίδειξη υψηλού χιούμορ, μετέτρεψαν την αστεία αυτή είδηση σε κανονικό trend. Η θεαματική αυτή αλλαγή έγινε μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο χάρη στο χιούμορ, την ευρηματικότητα και τη φαντασία όσων λάτρεψαν την περσόνα του Ross στα Φιλαράκια.

O Ross Geller είχε βρει τον μπελά του και στο παρελθόν. Τότε βέβαια τον είχε προδώσει η ίδια του η φίλη.

Αυτή τη στιγμή, τα επίσημα καταμετρημένα tweets και σχόλια γύρω από την επική φωτογραφία ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες. Οι αιώνια πιστοί θαυμαστές του ποστάρουν συνήθως μερικές από τις πιο έξυπνες ατάκες που χρησιμοποιούσε η Μόνικα αναφερόμενη στους τόνους τρέλας και αφηρημάδας του Ross. Κάπως έτσι, έφτασαν στα χέρια μας μερικά μνημειώδη σχόλια, στο πνεύμα και στη φιλοσοφία αυτού που ακολουθεί: “Στοιχηματίζω ότι φώναζε ‘PIVOT’ ενώ μετέφερε αυτές τις μπύρες’.”

Μάλιστα, μέχρι και η αστυνομία συμμετείχε στο γενικότερο κλίμα χαβαλέ που έχει στηθεί από χθες το απόγευμα προχωρώντας σε μία απολαυστική δήλωση που δεν είναι δυνατόν να λείπει από αυτό το κείμενο: “Σας ευχαριστούμε όλους για τις τάχιστες απαντήσεις σας. Έχουμε ερευνήσει το περιστατικό και επιβεβαιώνουμε ότι ο David Shwimmer βρισκόταν στην Αμερική εκείνη τη μέρα.”

Αυτή την αστυνομία θέλουμε;