AP IMAGES
ORIGINALS

Ο The Rock έκανε δώρο στον εαυτό του μια τεράστια φάρμα στην εξοχή

Ο Dwayne Johnson εκτός από γυμναστική, θα ακούει και country μουσική ατενίζοντας το πράσινο της πολιτείας της Georgia.

Με κάποιο τρόπο ο Dwayne Johnson καταφέρνει συνεχώς να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είτε επιστρέφοντας στο ρινγκ, είτε για τα προγράμματα γυμναστικής του, είτε (όπως τώρα) για κάποια τρελή αγορά του.

Ο The Rock, λοιπόν, αποφάσισε να λίγο καιρό μετά την προβολή του τελευταίου ‘Fast & Furious’, να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, προκειμένου να αποβάλλει το στρες και να χαλαρώσει. Τι έκανε; Έβγαλε από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς περίπου 9.500.000 δολάρια και έκανε δική του μια τεράστια φάρμα συνολικής έκτασης 14.000 τετραγωνικών μέτρων στην πολιτεία της Georgia.

Το οίκημα που αγόρασε ο Johnson κατασκευάστηκε το 2002 , έχει οκτώ κρεβατοκάμαρες, ένα μεγάλο κελάρι κρασιού, αυλή, πισίνα και τεχνητή λίμνη, ενώ ο σχεδιασμός του θυμίζει τα σπίτια στις αγροτικές περιοχές της Γαλλίας.

Παράλληλα, εκεί ο The Rock θα μπορεί να κάνει άνετα ιππασία, αφού η φάρμα του διαθέτει κι έναν μεγάλο στάβλο. Εκεί θα μπορεί να απολαύσει και χαλαρές στιγμές με τη σύζυγό του, Lauren Hashian, με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα.

 

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)