Πάρε το αίμα σου πίσω με το απόλυτο όπλο εντομοκτόνο

Μία σκληρή αλλά λυτρωτική απάντηση σε μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες.
SHARES

Το καλοκαίρι, στην συνείδηση των περισσότερων, είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Μάλλον όχι άδικα. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Να πας για μπάνιο, να φας παγωτό, να πεις μια κρύα μπύρα ή ακόμη καλύτερα να 'δραπετεύσεις' σε ένα ήσυχο νησάκι του Αιγαίου.

Έχει όμως και πολλά αρνητικά. Με πρώτο και καλύτερο τον πολλαπλασιασμό των εντόμων. Βρίσκονται δίχως υπερβολή παντού. Στο κρεβάτι, στο τραπέζι της κουζίνας, στα κάγκελα της βεράντας με αποτέλεσμα να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Από σήμερα και στο εξής, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Θα καταλάβεις αμέσως γιατί.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά το όπλο που σου λύνει τα χέρια και εξολοθρεύει τα έντομα κάθε λογής. Για το συγκεκριμένο δεν απαιτείται άδεια οπλοκατοχής. Ούτε παίρνει σφαίρες. Είναι απολύτως ακίνδυνο για εσένα, τους φίλους σου και την κοπέλα σου ενώ από την άλλη πλευρά λειτουργεί ως όπλο μαζικής καταστροφής για τις μύγες, τις μέλισσες και τις κατσαρίδες.

Για να καταστεί βέβαια αποτελεσματικό, θα πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες που σου παραθέτουμε. Διαφορετικά, απλώς θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις το δυσάρεστο σουλατσάρισμα τους μέσα στο σπίτι σου. Οπότε, δώσε μεγάλη προσοχή στις επόμενες γραμμές.

Να τι πρέπει να κάνεις-με την σειρά που πρέπει να το κάνεις- την ίδια στιγμή αφότου δεις ένα έντομο.

1) Αγόρασε μαγειρικό αλάτι

2) 'Μπούκωσε' τον γεμιστήρα του όπλου με μια μικρή ποσότητα αλατιού(είναι αρκετή)

3) Όπλισε

4) Στόχευσε

5) Εκτέλεσε

Αν διαπιστώσεις πως οι 'πυροβολισμοί' σου δεν βρίσκουν στόχο, μπορείς στο ενδιάμεσο να εξασκηθείς παίζοντας paintball στην Μαλακάσα.

Αφού ολοκλήρωσες την βασική σου εκπαίδευση, απομένουν όλες και όλες 2 χρήσιμες παρατηρήσεις. Το όπλο -φονιάς των εντόμων- είναι σε θέση να ρίξει 50 συνεχόμενες φορές αλάτι έως ότου ανεφοδιαστείς ξανά. Αν τέλος έχεις μπουχτίσει με τα έντομα και στους εξωτερικούς χώρους, τότε μπορείς να αγοράσεις ένα μεγαλύτερο όπλο. Αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αυξήσεις τα ποσοστά επιτυχίας σου.

Η εποχή της μυγοσκοτώστρας τελείωσε. Πρέπει να εξοικειωθείς με την εποχή του όπλου- εξολοθρευτή. Έχει και αυτό την χάρη του. 

Share
 

24Media Network

Στήριξη για το γήπεδο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους δυο άνδρες να τα λένε για 45λεπτα για το γήπεδο στον Βοτανικό.

LIVE: Μεταγραφές

Το Sport24.gr σας μεταφέρει LIVE σε καθημερινή βάση τη μεταγραφική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παρουσιάσεις, φήμες, ρήτρες, συμφωνίες και ανακοινώσεις.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Ήμουν sugar girl για έναν μήνα

Όταν οι άντρες πληρώνουν για να έχουν δίπλα τους 'κουκλάκια' και οι γυναίκες ψάχνουν τους 'ώριμους άντρες με λεφτά'.

Social Man
PROMO