Αυτό το ποδήλατο στέλνει τα πλυντήρια στην ανεργία

Πώς ο Richard Hewitt θα σε κάνει fit και μανιακό με την καθαριότητα.
SHARES

Προετοιμάζεσαι αδιάλειπτα ώστε να χτίσεις το τέλειο σώμα για την παραλία. Στα μισά της διαδρομής όμως συνήθως παραδίνεσαι αφού πρώτα έχεις απογοητευτεί. Μην απελπίζεσαι καθώς υπάρχει λύση. Μπορείς να αποκτήσεις την απωθημένη σου γράμμωση κάνοντας πετάλι πάνω στο ποδήλατο που πλένει ρούχα.

Υπεύθυνος για το ενδεχόμενο extreme make over σου είναι ο Richard Hewitt. Κατά την διάρκεια ενός εθελοντικού ταξιδιού του στο ξεχασμένο -από τον Θεό, τους ανθρώπους της Δύσης και της Ανατολής- Burundi επινόησε το καινοτόμο ποδήλατο που πλένει ρούχα και ξεπλένει την υποτυπώδη ανθρωπιστική βοήθεια. Βλέποντας πόσος πολύτιμος χρόνος γλιστρούσε μέσα από τα χέρια των ανθρώπων αυτής της γης στο χειρωνακτικό πλύσιμο των ρούχων τους, ενεργοποιήθηκε. Ευτυχώς με πράξεις και όχι με λόγια.

Η ευφυής και πρωτότυπη συσκευή του, απαλύνει τους ταλαιπωρημένους ώμους των κατοίκων του Burundi από ένα κατά τα φαινόμενα αμελητέο βάρος. Εξακολουθούν να έχουν χιλιάδες άλλα. Πολύ πιο επώδυνα και θανάσιμα.

Χρειάζεται απλώς να ανοίξουν το κυκλικό βαρέλι που έχει ενσωματωθεί στην πλάτη του ποδηλάτου, να προσθέσουν με κράτει νερό όπως και μια γενναία δόση απορρυπαντικού. Μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά, προβλέπεται τα ρούχα τους να έχουν αποκτήσει μία υπέροχη μυρωδιά και το πρόσωπο τους ένα τεράστιο χαμόγελο.

 

Απομένει να ξεπλύνουν τα ρούχα τους στο εσωτερικό του ίδιου κουβά και να αποθηκεύσουν το νερό που έχει περισσέψει εντός του. Ας είμαστε ειλικρινείς. Το συγκεκριμένο ποδήλατο σε τελική ανάλυση δεν προορίζεται για να βελτιώσεις το σώμα σου και να γλιτώσεις την ταλαιπωρία του πλυντηρίου. Προορίζεται ξεκάθαρα να διευκολύνει την καθημερινότητα ανθρώπων όπως των κατοίκων του Burundi, της Αφρικής, της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής. Αυτών των ανθρώπων.

(κεντρική φωτογραφία: AP Images / Matt York)

Share
 

24Media Network

Το χόμπι του Ρικ Πιτίνο δεν μπορείς να το πιστέψεις

O Ρικ Πιτίνο λατρεύει το μπάσκετ. Είναι το πάθος του. Το χόμπι του είναι κάτι που αφορά αγώνες, όχι όμως και ανθρώπους. Διαβάστε με τι ασχολείται από τη δεκαετία του '80 ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για τη διασκέδαση του.

H νέα βαθμολογία της Basket League

O Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών για την αποχώρηση του από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Basket League.

 
PROMO
Social Man