Αυτό το ποδήλατο στέλνει τα πλυντήρια στην ανεργία

Πώς ο Richard Hewitt θα σε κάνει fit και μανιακό με την καθαριότητα.
SHARES

Προετοιμάζεσαι αδιάλειπτα ώστε να χτίσεις το τέλειο σώμα για την παραλία. Στα μισά της διαδρομής όμως συνήθως παραδίνεσαι αφού πρώτα έχεις απογοητευτεί. Μην απελπίζεσαι καθώς υπάρχει λύση. Μπορείς να αποκτήσεις την απωθημένη σου γράμμωση κάνοντας πετάλι πάνω στο ποδήλατο που πλένει ρούχα.

Υπεύθυνος για το ενδεχόμενο extreme make over σου είναι ο Richard Hewitt. Κατά την διάρκεια ενός εθελοντικού ταξιδιού του στο ξεχασμένο -από τον Θεό, τους ανθρώπους της Δύσης και της Ανατολής- Burundi επινόησε το καινοτόμο ποδήλατο που πλένει ρούχα και ξεπλένει την υποτυπώδη ανθρωπιστική βοήθεια. Βλέποντας πόσος πολύτιμος χρόνος γλιστρούσε μέσα από τα χέρια των ανθρώπων αυτής της γης στο χειρωνακτικό πλύσιμο των ρούχων τους, ενεργοποιήθηκε. Ευτυχώς με πράξεις και όχι με λόγια.

Η ευφυής και πρωτότυπη συσκευή του, απαλύνει τους ταλαιπωρημένους ώμους των κατοίκων του Burundi από ένα κατά τα φαινόμενα αμελητέο βάρος. Εξακολουθούν να έχουν χιλιάδες άλλα. Πολύ πιο επώδυνα και θανάσιμα.

Χρειάζεται απλώς να ανοίξουν το κυκλικό βαρέλι που έχει ενσωματωθεί στην πλάτη του ποδηλάτου, να προσθέσουν με κράτει νερό όπως και μια γενναία δόση απορρυπαντικού. Μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά, προβλέπεται τα ρούχα τους να έχουν αποκτήσει μία υπέροχη μυρωδιά και το πρόσωπο τους ένα τεράστιο χαμόγελο.

 

Απομένει να ξεπλύνουν τα ρούχα τους στο εσωτερικό του ίδιου κουβά και να αποθηκεύσουν το νερό που έχει περισσέψει εντός του. Ας είμαστε ειλικρινείς. Το συγκεκριμένο ποδήλατο σε τελική ανάλυση δεν προορίζεται για να βελτιώσεις το σώμα σου και να γλιτώσεις την ταλαιπωρία του πλυντηρίου. Προορίζεται ξεκάθαρα να διευκολύνει την καθημερινότητα ανθρώπων όπως των κατοίκων του Burundi, της Αφρικής, της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής. Αυτών των ανθρώπων.

(κεντρική φωτογραφία: AP Images / Matt York)

Share
 

24Media Network

"Ακόμα και παράλυτος"

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ότι ο Θάνος Τζήλος μπορεί να μείνει παράλυτoς από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Γιατί το Γαλλία-Αργεντινή ήταν το πιο σημαντικό ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο δρόμος της Γαλλίας για την κατάκτηση του δεύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας της είχε ως πρώτο νοκ-άουτ εμπόδιο την Αργεντινή. Μετά τη γεύση κόλασης από την αναπάντεχη ανατροπή στο 48', η Γαλλία δεν είχε να φοβηθεί τίποτα.

Έτσι χτύπησαν τον Τζήλο

Θύμα δολοφονικής επίθεσης, όπως υποστήριξαν και οι γιατροί, έπεσε ο Θανάσης Τζήλος, στη Λάρισα το πρωί της Τετάρτης (19/12). Δείτε το χρονικό της επίθεσης στον Έλληνα ρέφερι.

 
Gift Calendar 2018
PROMO
Social Man