ORIGINALS

Τα 10 χειρότερα ποδοσφαιρικά σουβενίρ του 2016

Κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί ένας σκουπιδοτενεκές Γκλάντμπαχ κι ένα πακέτο συνδετήρες Φιορεντίνα.

Μπαίνοντας σε μια μπουτίκ ποδοσφαιρικής ομάδας για να αγοράσεις ένα δώρο για κάποιον δικό σου άνθρωπο, γνωρίζεις εξ αρχής πως οι επιλογές σου θα είναι περιορισμένες. Κασκόλ, επίσημες εμφανίσεις, T-Shirt και άντε κανένα μπρελόκ ή καμιά τράπουλα με το σήμα της ομάδας.

Όλα αυτά last year, γιατί υπάρχουν πλέον κάποιες ομάδες που έχουν πάει τις μπουτίκ τους σε άλλο επίπεδο, αφού πουλάνε από κάρτες SIM μέχρι συνδετήρες με το σήμα της ομάδας.

Ρίξε μια ματιά στη λίστα (και μην πάρεις ιδέες):

Κάρτα SIM Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Κοστίζει 6 ευρώ και σου παρέχει δωρεάν χρόνο ομιλίας, δωρεάν μηνύματα και δεδομένα για ίντερνετ. Δεν αναφέρεται αν ο δωρεάν χρόνος είναι μόνο προς άλλους οπαδούς της Σέφιλντ.

Προσωρινά τατουάζ Χάρτλπουλ

Η τελευταία φορά που πέσαμε πάνω σε τέτοια τατουάζ ήταν πριν δεκαετίες σε σακουλάκια με πατατάκια. Άσε που αν είναι να κάνεις τατουάζ το σήμα της ομάδας σου, γιατί να είναι προσωρινό; Παίζει να αλλάξεις;

Πώμα για το νεροχύτη FC Zurich

Δεν φημίζονται για την σκληρότητά τους οι οπαδοί της Ζυρίχης. Το μόνο που μένει είναι να βγάλουν και μαλακτικό για τα μαλλιά.

Συνδετήρες Φιορεντίνα

Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο με αυτό το δώρο, έτσι; Πως ακόμα και αν το χρησιμοποιήσει ο τύπος που θα του το δωρίσεις, κανείς δεν θα καταλάβει πως οι συνδετήρες είναι των ‘βιόλα’ αν δεν κουβαλάει μαζί του και τη θήκη τους.

Lego LA Galaxy

Τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις στον κολλητό σου που είναι φανατικός της πρώην ομάδας του Μπέκαμ και του Τζέραρντ;

Σκουπιδοτενεκές Γκλάντμπαχ

Σκουπιδοτενεκές για την ομάδα σου;;; Η μόνη εξήγηση είναι να κατακτά τόσο συχνά κούπες που να μην έχεις πού να τις βάλει.

Καραμέλες Tic Tac Άρσεναλ

Για κάτι τέτοιους λόγους δεν θα πάρει ποτέ ξανά πρωτάθλημα η συγκεκριμένη ομάδα.

Bingo Μίλαν

 

Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί αν δοθεί για τη δημιουργία αυτού του προϊόντος είναι πως το είχε σκεφτεί ο ίδιος ο Μπελρουσκόνι πριν πουλήσει την ομάδα.

Παπιγιόν Μάλμε

Πολύ καλύτερο από τις γραβάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Σουβέρ του Cameron Jerome Νόριτς

Γιατί πώς αλλιώς να κατέβει ο καφές και το μπισκότο αν δεν έχεις άμεση οπτική επαφή με τον αγαπημένο σου ποδοσφαιριστή;