Κανείς δεν πιστεύει ότι ο 'The Rock' είναι 15 ετών σε αυτήν τη φωτογραφία

Το ίντερνετ έχει χάσει το μυαλό του με την εφηβική photo που ανέβασε στο Instagram.
SHARES

Ναι, OK, ο τύπος είναι κτήνος, όσο είναι το μπράτσο του είμαστε όλοι μαζί, αλλά για μισό λεπτό: από πότε ξεκίνησε αυτή η μεταμόρφωση του σε τιτάνα; Προφανώς και δεν περιμέναμε ότι κάποια στιγμή στα 30 του θυμήθηκε να κάνει βάρη, αλλά ο τύπος μοιάζει σαν να σήκωνε 100 κιλά πάγκο απ' την κοιλιά της μάνας του.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ότι έμοιαζε έτσι στα 15 του, σύμφωνα τουλάχιστον με τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram του.

Προσπέρασε το υπερμεγέθες ρετρό κασετόφωνο και την ομοιότητα του με τον Τζιοβάνι και δες τι σώμα είχε ο τύπος στην τρίτη γυμνασίου.

 

Ακόμα και ο ίδιος παραδέχεται ότι φαινόταν παράξενος στους γύρω του. Οι νέοι του συμμαθητές, λέει -μετακόμισε απ' τη Hawai στο Nashville εκείνη τη χρονιά-, απέφευγαν να τον κάνουν παρέα γιατί νόμιζαν ότι ήταν μυστικός αστυνομικός. Το ίδιο και οι δάσκαλοί του.

Ειλικρινά, είναι δυνατόν να ήταν έτσι; Θυμάσαι πώς ήμασταν εμείς στην 3η γυμνασίου; Μόνο στο ποντικομούστακο του μοιάζαμε.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photos

***

Και μην ξεχνάς! Στο πλαίσιο του αφιερώματός μας για το θρυλικό σινεμά του 1999 και τον ερχομό του Halloween, δες το νέο μας επεισόδιο POP για τις Δύσκολες Ώρες για το φαινόμενο του 'Blair Witch Project', με καλεσμένο τον Ηλία Αναστασιάδη.

Share
 

24Media Network

Το 90λεπτο του Δώνη

Ο Δώνης είδε όλο το ντέρμπι από το μπουθ, αλλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα,  το έζησε έντονα, στο ημίχρονο έβλεπε την ανατροπή και βγήκε στο γήπεδο ό,τι είπε μέσω μηνυμάτων.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO