ORIGINALS

Τι έτρωγε ο Mayweather πριν εξαφανίσει τον McGregor

Ένα πιάτο που δίνει ελπίδες σε όλους μας ότι κάποια μέρα μπορεί να γίνεις δισεκατομμυριούχος παίζοντας μποξ.

Ο αγώνας Mayweather-McGregor είχε δεκάδες παρατσούκλια με πιο δημοφιλές το πολύ ‘ο μεγαλύτερος αγώνας στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων’. Τα λεφτά (και το ξύλο που τελικά έφαγε ο McGregor) ήταν πολλά, ο Mayweather θα μείνει στην ιστορία για αυτό το ολοστρόγγυλο 50-0 και εμείς γυρνάμε σιγά σιγά στις πτωχές ζωές μας χαζεύοντας ακόμα τα αυτοκίνητα που έχουν οι δυο τους στο γκαράζ.

Τι έτρωγε όμως ο νικητής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το μεγάλο αγώνα;

Όπως αποκάλυψε ο σεφ του, J. Santiago, στο TMZ, η διαίτα του Mayweather πριν τους αγώνες του είναι πάντα η ίδια. Κάθε μέρα μακαρόνια με κιμά. Μπορεί οι ποσότητες να μην έγιναν γνωστές, αλλά η συγκίνηση είναι εκεί για όλους μας. Το πρωινό του Αμερικάνου πυγμάχου ήταν γεμάτο στην πρωτεΐνη: αυγά, μπέικον, λουκάνικα και φέτες καπνιστής γαλοπούλας, τηγανητές πατάτες, pancakes.

Βέβαια, την ημέρα του ζυγίσματος, ο Mayweather έφαγε μόλις δύο μπανάνες και ήπιε μπόλικο νερό για να μην ξεπεράσει τα 70 κιλά που ήταν το όριο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Τα μακαρόνια με κιμά κάνουν τους πρωταθλητές. Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν οι Ακάκιος, Φώτης Σεργουλόπουλος και λοιποί παιδικοί, μακαρονάδες ήρωές μας.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Isaac Brekken)