ORIGINALS

Το ΝΒΑ 2Κ18 ανεβάζει κι άλλο τον πήχη

Και το Oneman θα βρίσκεται εκεί για την επίσημη, παγκόσμια παρουσίασή του.

Αν αγαπάς το μπάσκετ και αγαπάς και το gaming, είμαι σίγουρος ότι ‘λιώνεις’ το NBA 2K, το παιχνίδι που σε βάζει στα παπούτσια των μεγάλων σταρ του NBA με το απίστευτα ρεαλιστικό game play του και τα εξωπραγματικά γραφικά του.

Εγώ με την παρέα μου τουλάχιστον, τηρούμε ευλαβικά την ιεροτελεστία του 2K αρκετές φορές την εβδομάδα και προφανώς μετράμε αντίστροφα για την επίσημη κυκλοφορία του 2Κ18.

Μόνο που φέτος, οι κολλητοί μου έχουν κάθε λόγο να με ζηλεύουν, αφού θα έχω την τύχη να βρεθώ τις επόμενες ημέρες στη Νέα Υόρκη για την επίσημη παρουσίαση της νέας έκδοσης του παιχνιδιού. Κι αν κρίνω από το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, μας περιμένουν ακόμη πιο εντυπωσιακά πράγματα φέτος:

Το 2Κ18 θα έχει ακόμη πιο καλό τον Giannis με ranking 91, ομάδες με θρύλους του παρελθόντος, 17 νέες κλασικές ομάδες και αρκετές ακόμη εκπλήξεις.

Εκπλήξεις τις οποίες θα μάθεις κι εσύ πρώτος παρακολουθώντας μέσα από τα account του Oneman, του News247 και του Sport24 στο Facebook και το Instagram, όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στη Νέα Υόρκη και της μεγάλης παρουσίασης του NBA 2K18, μαζί με αστέρες του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Μια αξέχαστη εμπειρία μας περιμένει κι επειδή το παιχνίδι είναι πιο ωραίο με παρέα, θέλουμε να τη ζήσεις μαζί μας, μαθαίνοντας πρώτος τα πάντα για το ΝΒΑ 2Κ18. Stay tuned!